SEGRE

Mercedes benz Classe X, pickup d'altes prestacions

Dotat amb tracció total 4Matic, estarà disponible a partir de l'octubre.

Mercedes benz Classe X, pickup d'altes prestacions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja sigui per al trànsit urbà, carreteres rurals o boscos, el Mercedes Classe X impressiona pel seu dinamisme i aspecte elegant. Hi contribueixen un motor de sis cilindres, combinat amb transmissió automàtica 7G-Tronic Plus i tracció total permanent 4 Matic, que garanteix gran estabilitat fins i tot sobre asfalt moll o en les condicions hivernals.

El pickup ofereix una excel·lent capacitat totterreny, una gran capacitat de càrrega i un elevat confort, amb un gran rendiment a la carretera. Això es deu en part a l’amplada de vies, la llarga distància entre eixos i un sofisticat sistema de suspensió amb molls helicoïdals. D’altra banda, l’ampli espai sobre les marxes permet una experiència de conducció individual a través del Dynamic Select. Un sistema que rares vegades ha estat disponible en el segment dels pickup. Amb una gamma de cinc models (Comfort, Eco, Sport, Manual i Offroad), les característiques de conducció es poden canviar amb un toc de dit, des del més relaxat fins al més esportiu.

La Classe X és el primer pickup que combina aptitud totterreny amb un nivell excel·lent de prestacions a la carretera. Ho fa possible el tren de rodatge, que assegura una altura lliure sobre el terra de 202 mil·límetres, tot i que opcionalment existeix un tren vint mil·límetres més gran. D’aquesta forma assegura una posició més alta del seient i subratlla el caràcter totterreny.

El model està disponible amb dos línies d’equipament, Progressive i Power. La bàsica inclou, entre altres, fars halogenats, sensor de pluja, sistema d’infoentreteniment i argolles de subjecció als costats de la base de la càrrega.

La superior afegeix fars led High Perfomance, seients davanters amb ajustament elèctric o climatització automàtica Thermotronic, entre altres components. El Classe X estarà disponible al mercat a partir del proper octubre.

tracking