SEGRE

Hyundai presenta la tecnologia de zona de so separat

Permet a cada passatger escoltar música diferent, sense necessitat d'utilitzar auriculars.

Hyundai presenta la tecnologia de zona de so separat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Hyundai Motor Company presenta la tecnologia de zona de so separat (SSZ), que permet a cada passatger escoltar música diferent, sense necessitat d’utilitzar auriculars.

La tecnologia SSZ crea i controla els camps acústics de l’automòbil, cosa que permet que el conductor i cada passatger escoltin sons aïllats. Utilitza principis científics per reduir o augmentar els nivells d’àudio de les ones de so. Això evita la superposició de sons, creant així el mateix efecte que els sistemes actuals de cancel·lació de soroll, però sense la necessitat d’auriculars.

Al viatjar en un vehicle equipat amb aquesta tecnologia, cada passatger pot connectar el seu telèfon intel·ligent a través de Bluetooth i escoltar la seua pròpia música sense patir interferències.

Quan s’utilitza l’SSZ, les trucades de mans lliures també poden ser aïllades a passatgers individuals, cosa que garanteix la privacitat de les converses telefòniques quan s’està de viatge. A més, aquesta tecnologia innovadora pot eliminar sons innecessaris per al passatger, però sí proporcionar-los al conductor.

Els sons de navegació o alertes permeten que el conductor es concentri a controlar el vehicle, ja que el sistema SSZ aïlla aquests sons.

Aquest sistema és de gran utilitat per a aquells que viatgen amb nens adormits al cotxe, per exemple. La tecnologia SSZ va començar a desenvolupar-se el 2014 i s’espera que el sistema complet de producció en massa estigui llest per a la seua instal·lació en vehicles d’aquí a un o dos anys

tracking