SEGRE

Nou Renault Kadjar, més atractiu i confortable

Amb un estil més modern i un habitacle redissenyat, adopta motors de gasolina i dièsel més eficients i menys contaminants.

Nou Renault Kadjar, més atractiu i confortable

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renault renova el Kadjar, dotant-lo d’un estil més dinàmic i modern alhora que millora la transmissió 4x4. Amb un habitacle redissenyat i noves motoritzacions més eficaces, pretén reforçar la seua posició al mercat, en el qual ha seduït més de 450.000 clients a més de cinquanta països.

Exteriorment, les línies evolucionen cap a un disseny més refinat, amb una calandra més ampla amb noves insercions cromades i una presència més gran del para-xocs. Lluu la firma lluminosa C de Renault, si bé la reforça a l’integrar els intermitents led als llums de dia. Amb la tecnologia led de Pure Vision, els fars antiboira també estan dotats d’aquest tipus de llum, de manera que consumeixen sis vegades menys que els halògens. La part posterior del vehicle també adopta la tecnologia led.

A l’interior, es percep la sofisticació, amb una nova pantalla multimèdia tàctil més elegant, o comandaments de climatització que guanyen en modernitat i ergonomia. Apareixen tocs de crom setinat o retroil·luminació als retrovisors elèctrics, així com noves tapisseries amb repuntejos, algunes amb textura amb efecte 3D. Els seients han estat remodelats, amb escuma de doble densitat i reforços laterals per garantir més bona subjecció i confort. A la part posterior el confort tèrmic és òptim gràcies a la integració de nous airejadors a la consola central.

El nou Kadjar aspira a ser dinàmic i alhora més pràctic. Per això la seua modularitat és més senzilla: incorpora grans posavasos i guanteres de mida més gran, i exhibeix una connectivitat múltiple gràcies al sistema R-Link2.

Propulsen el Kadjar el motor 1.3 TCE de gasolina, que es va estrenar a l’Scenic, de 140 i 160 CV, i dos dièsel, un Blue dCI de 115 CV, amb caixa de canvis manual. Destaca el Blue dCi 150, aquest últim amb transmissió 4x2 i 4x4.

Transmissió integral 4WD, fruit de l’experiència Nissan

La transmissió integral 4WD es beneficia de l’experiència de Nissan. Proposa tres modes de funcionament: 2WD (només rodes de davant), auto (repartit entre els dos eixos) i Lock (transmet el 50% del parell a les rodes posteriors), que està reservat a un ús totcamí.

tracking