SEGRE

Ford llança un Focus més elegant i tecnològic

Les noves versions distintives inclouen l'exclusiu Focus Vignale i el Focus Active inspirat en els SUV.

Ford llança un Focus més elegant i tecnològic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més elegant i espaiós i tecnològic que mai, el nou Ford Focus ja no està disponible per a comandes a la xarxa Ford de tot Espanya. Els enginyers de la marca han col·laborat estretament amb usuaris per desenvolupar el Focus de 5 portes i models familiars en diferents versions, cada una amb la seua personalitat. Això inclou el Focus Titanium, l’esportiu Focus ST- LIne i l’exclusiu Focus Vignale. A més, inspirat en els SUV, veu la llum el Focus Active, dotat amb un estil esportiu que inclou altura de conducció i barres de sostre.

La nova silueta del Focus és la més aerodinàmica del seu segment, amb un capó llarg i uns musculosos ancoratges posteriors, en els quals sobresurten elements singulars en cada model. A l’interior, les línies simples i les superfícies integrades fan que viatjar en el Focus sigui una experiència més tranquil·la.

Focus presenta també una àmplia gamma de tecnologies de conducció avançades que poden facilitar la conducció en trànsit congestionat, a veure amb més claredat quan condueixen en la foscor o aparcar amb només prémer un botó. I, instant a una conducció divertida, estrena el sistema de suspensió posterior independent amb amortiment de control continu. Els usuaris poden elegir entre dos motors de gasolina, un 1.0 amb 85, 100 i 125 CV i un 1.5 amb 150 i 182 CV. En dièsel, ofereix un 1.5 de 95 i 120 CV i un 2.0 de 150 CV. I poden escollir entre transmissió de 6 velocitats i caixa automàtica de 8 velocitats.

Tecnologia. Millora el control de creuer adaptatiu amb l’Stop&Go, reconeixement de senyals de velocitat o centrament de carril. A més, és el primer Ford a Europa equipat amb pantalla Head Up, que projecta informació útil en el camp de visió.

Evitar accidents. Les tecnologies addicionals inclouen l’assistència precol·lisió amb detecció de vianants i ciclistes, assistència de maniobra evasiva, punts cecs amb alerta de trànsit creuat, càmera posterior de visió àmplia o alerta de direcció contrària.

Més ben connectat.Amb la tecnologia FordPass Connect, el Focus es converteix en un punt d’accés wifi mòbil per a fins a 10 dispositius. Inclou també càrrega sense fil, SYNC 3 activat per veu i actualitza el Live Traffic per al sistema de navegació.

tracking