SEGRE

El Nissan Micra guanya motors de gasolina i versió N-Sport

El propulsor d'1,0 litres i 100 CV està disponible amb la transmissió automàtica X-Tronic.

El Nissan Micra guanya motors de gasolina i versió N-Sport

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’oferta del Micra, el mític utilitari de Nissan, s’amplia per arribar a més públic. A partir d’ara, tindrà dos nous motors de gasolina i una versió especial més esportiva, el Micra N-Sport. El nou motor IG-T d’1,0 litres està disponible en tota la gamma i genera 100 CV gestionats a través d’una transmissió manual de cinc velocitats. Substitueix el motor de gasolina de 0,9 litres i 90 CV de la gamma Micra i ofereix millores importants pel que fa a eficiència i rendiment. A banda de més potència, genera menys emissions de CO2 (entre 13 i 15 g/km menys, segons acabat) i un consum de combustible inferior (entre 0,6 i 0,7 l/100 km menys, segons acabat) per reduir els costos d’utilització del vehicle. A més, està disponible amb la transmissió automàtica X-Tronic.

La nova versió insígnia de la gamma Nissan Micra és el motor d’1,0 litres i 117 CV, connectat a una transmissió manual de sis velocitats més esportiva. Encara que manté els tres cilindres, el motor està dissenyat per oferir una conducció més orientada al rendiment gràcies a la funció Overboost.

Tanmateix, no només ha canviat la motorització: aquest Nissan Micra ofereix un rendiment més dinàmic a la carretera gràcies a la seua altura, que és més baixa (-10 mm), a la suspensió revisada i a una direcció més precisa. Un nou embellidor cromat del tub d’escapament i llantes d’aliatge de 17” (nivell Acenta i superior) donen el cop de gràcia a les versions del Micra que compten amb aquest motor.

tracking