SEGRE
A banda de millorar el motor de gasolina, incorpora un dièsel Ecoblue de 2.0 litres i una transmissió automàtica de 8 velocitats, que es controla amb un canvi giratori.

Ford Mondeo, també híbrid familiar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ford renova el Mondeo i el dota amb una variant familiar híbrida, Hybrid Sportbreak. Ara, el Mondeo ofereix una experiència de conducció única amb la seua refinada transmissió. Tant en els estils de carrosseria quatre portes com en el familiar, l’Hybrid és capaç de conduir en mode purament elèctric i incorpora capacitat d’arrancada silenciosa, especialment en escenaris de conducció urbans i de parada-arrencada.

Rendeix a 187 CV de potència, fruit de combinar un motor de gasolina de 2.0 litres, un motor elèctric, un generador, una bateria de ions de liti d’1.4 kWh i una transmissió automàtica. Destaca la tecnologia de fre regeneratiu, que captura fins al 90% de l’energia que es perd al frenar, contribuint a reduir emissions a 96 g/km.

D’altra banda, continua estant disponible el motor de gasolina Ecoboost 1.5 de 165 CV. A part de millorar el propulsor de gasolina, la marca introdueix per primera vegada en el Mondeo el motor dièsel Ecoblue de 2.0 litres, amb 120, 150 i 190 CV que consumeix a partir de 4,5 litres/100 km.

Les dos últimes variants estan disponibles amb la nova transmissió automàtica de 8 velocitats, amb canvis de marxa suaus i ràpids. Es manté també la transmissió de 6 velocitats, alhora que els 2.0 de 190 CV poden equipar-se amb tracció total intel·ligent de Ford.

A tot això s’afegeix un renovat disseny interior i exterior, que amplia les diferències visuals entre els acabats Titanium, ST-Line i Vignale. En són exemple la graella trapezoïdal, el para-xocs o els fars antiboira i fars diürns led.

Tecnologia. Ofereix ara el control de creuer adaptatiu, que inclou la funcionalitat Stop & Go i estrena el limitador intel·ligent de velocitat. Utilitza una càmera que controla els senyals de circulació i alenteix o accelera el vehicle segons l’indicat.

Comunicacions. El SYNC3 de Ford permet al conductor controlar les funcions d’àudio, navegació i clima, així com els smartphones connectats mitjançant senzills comandos de veu. Amb el suport d’una pantalla tàctil de 8”, és compatible amb Apple o Android.

tracking