SEGRE

Jeep Gladiator 2020, un 'pick-up' mitjà amb vocació de líder

Versàtil i funcional, exhibeix la millor capacitat de remolc  i càrrega útil 4x4 de la seua classe.

Jeep Gladiator 2020, un 'pick-up' mitjà amb vocació de líder

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Funcionalitat, versatilitat, motors de baix consum i la millor capacitat de remolc i càrrega útil 4x4 de la seua classe, capaç de remolcar fins a 3.470 quilograms i carregar fins a 725 quilograms. Són les credencials del pick-up Jeep Gladiator 2020, que iniciarà la seua comercialització el segon trimestre d’aquest any, de moment als Estats Units.

Exteriorment, exhibeix un disseny robust en el qual sobresurt la llegendària calandra de set ranures de Wrangler, amb retocs per augmentar la capacitat de remolc. Els acabats Overland i Rubicon porten fars i llums antiboira de led, i tots els models, els llums diürns de creuer de led.

El sistema de gestió de la càrrega Trail Rail, que és opcional, ofereix possibilitats d’emmagatzemament addicionals per assegurar la càrrega. Per a aquells que vulguin gaudir de l’experiència de viatjar a l’aire lliure, el Gladiator incorpora el sostre tou Sunrider, exclusiu en el segment. Per la seua banda, les versions Overland i Rubicon comparteixen com a opció el sostre rígid de tres peces en el color de la carrosseria. Dotzenes de combinacions diferents de portes, sostres i parabrisa permeten infinites configuracions.

A l’interior, abunden els materials de qualitat i cura artesanal. La consola central presenta una forma esculpida i neta, en la qual se situen la palanca de canvis, la caixa de transferència i el fre de mà.

Els botons integrats al volant controlen les funcions d’àudio, veu i velocitat. I, en exclusiva per al model Rubicon, una càmera totterreny davantera permet veure amb facilitat els obstacles del camí. Els seients disposen de suport lumbar i tota mena de regulació i en el cas dels posteriors, un espai per a cames, líder en el seu segment. Solucions d’emmagatzemament, compartiments i xarxes es distribueixen per tot l’habitacle.

En motors, propulsen el Gladiator un Pentastar V-6 de 3.6 litres i 285 CV al qual s’afegirà el 2020 un ecodièsel V-6 de 3.0 litres i 260 CV. Tots els 3.6 estan equipats de sèrie amb un canvi manual de sis velocitats, si bé com a opció podran disposar d’un canvi automàtic de vuit velocitats.

La llegendària capacitat totterreny de Jeep és cortesia dels sistemes 4x4 Command-Trac i Rock-Trac, el bloqueig elèctric Tru-Lock dels eixos davanter i posterior, o pneumàtics totterreny de 33 polzades, entre altres dispositius. S’hi suma el diferencial posterior de lliscament limitat Trac Lok, que proporciona adherència extra al conduir per sorra, gel o neu.

Seguretat. Ofereix més de 80 funcions de seguretat activa i passiva. Entre aquestes, detector d’angle mort amb control d’encreuament a la part posterior i càmera totterreny davantera, i de sèrie càmera de visió posterior ParkView, control de creuer i ESC.

Uconnect. Compta amb tres variants, 5, 7 i 8.8.4NAV, que ofereixen les funcions de comunicació, entreteniment i navegació que desitgen els passatgers, fins i tot una pantalla led. Millora el processament amb temps d’inici més ràpids.

tracking