SEGRE

Hyundai Kona, el millor Cotxe de l'Any a Catalunya 2019

L'Associació de Premsa del Motor de Catalunya, APMC, va entregar el guardó.

Hyundai Kona, el millor Cotxe de l'Any a Catalunya 2019

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Hyundai Kona ha rebut el premi al millor Cotxe de l’Any a Catalunya 2019, atorgat pels membres de l’Associació de Premsa del Motor de Catalunya (APMC), integrada per professionals de premsa, ràdio, TV i internet. L’acte va ser presidit per Matilde Villarroya, directora general d’Indústria de la Generalitat, que va entregar el trofeu acreditatiu al director general de Hyundai Motor España.

El Kona va sumar 107 vots, superant els 98 del Kia Ceed i els 87 del Ford Focus. Aquesta és la primera vegada que la marca obté aquest guardó, que aquest any compleix la sisena edició. El Kona està disponible amb dos motors de gasolina –un de 120 CV i un altre de 176 CV–, dos dièsel –115 CV i 136 CV– o en versió elèctrica –136 CV i 204 CV. Compta amb quatre acabats: Essence, Klass, Tecno i Style.

El Hyundai Kona és un crossover enclavat en el segment B. Amb carrosseria de cinc portes, s’ofereix amb tracció davantera o a les quatre rodes. Amb línies elegants, ressalta pel seu audaç disseny. Les seues dimensions són 4,16 metres de longitud, 1,80 metres d’amplada i 1,56 metres d’altura. La capacitat del maleter és de 361 litres. El nou Kona Elèctric és el primer SUV compacte d’Europa 100% elèctric, amb una autonomia de fins a 449 quilòmetres en cicle combinat, segons el cicle WLTP.

La vetllada de l’associació APMC va incloure l’entrega del premi al millor directiu de l’any, que va recaure en Juan López Frade, actual president de Suzuki Motor Ibérica.

tracking