SEGRE

Mercedes Benz CLA Shooting Brake, un esportiu amb espai de càrrega

El model arribarà al mercat el setembre vinent amb un motor de 2.0 litres de 225 CV.

Mercedes Benz CLA Shooting Brake, un esportiu amb espai de càrrega

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El setembre vinent arriba al mercat el nou Mercedes-Benz CLA en versió Shooting Brake, que uneix atractiu i practicitat. El disseny exterior mostra una estètica elegant, que s’estén des del frontal, en forma de morro de tauró, fins a la part posterior baixa, de línies contornejades. Això aporta al model un avantatge addicional i decisiu en termes de dinamisme i funcionalitat. Més llarg, ample i baix que el seu predecessor, ofereix la fisonomia típica d’un esportiu gràcies a la forma plana dels fars, el capó en posició baixa i la graella d’efecte diamant.

L’interior és idèntic al del cupè, reflectint l’elegància, sobrietat i elevada qualitat, alhora que ofereix més llibertat de moviment a l’altura de les espatlles, el cap i els colzes que el model anterior. Sobresurt a més el disseny avantguardista del tauler d’instruments, amb un visualitzador widescreen completament exempt. Gràcies a MBUX, amb l’intel·ligent assistent per a l’interior i una funció millorada de reconeixement de veu, resulta més fàcil i natural manejar un nombre de funcions cada vegada més gran.

La personalització adquireix una nova dimensió. Juntament amb les línies d’equipament Progressive i AMG Line, inclou una oferta més àmplia i diversa d’aplicacions i serveis, que es poden descarregar de Mercedes Me segons els gustos amb MBUX.

Tant el CLA Cupè com el CLA Shooting Brake posseeixen les qualitats de marxa més esportives de tots els nous compactes de Mercedes. Això implica un tren de rodatge àgil i confortable i gran aerodinàmica. Capítol a part mereix la propulsió, encapçalada pel motor de gasolina de quatre cilindres del CLA 250, que rendeix 225 CV i s’acobla a un canvi de doble embragatge de set marxes 7G- DCT.

Per al mercat espanyol, només s’oferirà aquest motor en combinació amb la tracció integral 4Matic. Fins al llançament del model, s’anirà ampliant la gamma de motors dièsel i gasolina.

Confort. El Shooting Brake està dotat amb un control de confort Energizing, que connecta de forma selectiva funcions d’aire condicionat i dels seients, així com efectes de llum i música. Segons situació i preferències, recomana un o un altre programa.

Assistència. Disposa de la versió més recent dels sistemes d’assistència a la conducció, procedents de la classe S. Hi destaquen l’assistent actiu de distància Distronic, assistent per a canvi de carril i fins i tot l’ajuda activa per aparcar amb Parktronic.

tracking