SEGRE

Range Rover Velar, luxe i capacitat totterreny en el segment mitjà

Ja està a la venda  el quart membre de la família, que se situa entre l'Evoque i l'Sport.

Range Rover Velar, luxe i capacitat totterreny en el segment mitjà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Elegància, senzillesa, minimalisme i tecnologia innovadora són les senyes d’identitat del Range Rover Velar, el quart membre de la família. A mig camí entre l’Evoque i l’Sport, combina un disseny senzill amb materials sostenibles, primícia en el segment. L’àmplia distància entre eixos ajuda a oferir un interior espaiós i li permet comptar amb un maleter de 673 litres. A l’habitacle, s’ha seguit un enfocament minimalista, al reduir al mínim el nombre de botons i comandaments. Marca tendència a l’incloure l’avantguardista sistema d’infoentreteniment Touch Pro Duo, els fars ultrafins Matrix Laser Led, els tiradors de portes desplegables o detalls polits.

L’estructura rígida d’alumini i les suspensions són la base perfecta per a una conducció àgil i un confort al volant superior. A més, ofereix elevats nivells de protecció davant de col·lisions. En seguretat, destaquen el control de creuer adaptatiu amb assistent de direcció i sistema de frenada d’emergència a alta velocitat (inspirada en el radar), així com el monitor de trànsit posterior o de l’estat del conductor.

El Velar conquereix el ferm propulsat per set possibles motors, des de la versió 2.0 de 180 CV fins al de gasolina V8 5.0 de 550 CV. Es combinen amb una caixa de canvis automàtica de vuit velocitats. D’altra banda, inclou noves tecnologies de tracció com Terrain Response 2 i AllTerrain Progress Control. La tracció a les quatre rodes amb Intelligent Drive Dynamics i el bloc dinàmic del diferencial posterior garanteixen una capacitat totterreny líder en el seu sector.

A la capacitat de remolc de fins a 2.500 kg se suma la funció Advanced Tow Assist, que permet al conductor fer marxa enrere al vehicle amb el remolc enganxat mitjançant el selector de Touch Pro Duo, sense que hagi de girar el volant en la direcció contrària.

Els principals models de la gamma, Velar i Velar R-Dynamic, estan disponibles amb quatre especificacions, si bé es pot optar per paquets de luxe.

Seguretat. El sistema de control de creuer adaptatiu amb l’assistent de permanència al carril funciona entre 0 i 180 km/h i utilitza el ja existent limitador adaptatiu de velocitat. També inclou assistents d’aparcament davanters i posteriors i càmera.

tracking