SEGRE

Skoda Kamiq, un nou SUV conquereix la ciutat

Combina els avantatges d'un utilitari esportiu, com la distància a terra, amb l'agilitat d'un cotxe compacte.

Skoda Kamiq, un nou SUV conquereix la ciutat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Skoda amplia la seua gamma de SUV per a Europa de la mà de l’urbà Kamiq. Conjuga els avantatges d’un utilitari esportiu amb l’agilitat d’un cotxe compacte.

Comparteix el llenguatge de disseny dels Kodiaq i Karoq, expressat en elements com els fars davanters separats amb els llums diürns a sobre. Caracteritza al frontal una àmplia graella, mentre que el robust aleró davanter emfatitza el caràcter off-road del cotxe. La compacta vista lateral i les grans llantes de 16 a 18 polzades i un capó elevat reforcen aquesta sensació de solidesa.

El Kamiq està basat en la plataforma modular transversal MQB i, amb una longitud de 4.241 mm, ofereix el generós espai típic d’un Skoda. Hi sobresurt la pantalla independent de 9,2 polzades, una de les més grans del seu segment, si bé opcionalment ofereix una pantalla de 10,25 polzades. Tablier i embellidors transmeten qualitat, amb una textura semblant a estructures cristal·lines que s’estendrà en altres models de la marca.

En matèria de confort, destaquen el volant i parabrisa calefactats, així com opcionalment en els seients posteriors. S’hi ubicaran uns passatgers que gaudeixen de més espai gràcies a una distància entre eixos de 2.651 mm. El maleter compta amb 400 litres de capacitat, fàcilment ampliables a 1.395 l amb els seients plegats.

Tots els propulsors del Kamiq són d’injecció directa turboalimentats, equipats amb recuperació d’energia de frenada i tecnològia Stop/Start. En gasolina, el ventall abraça des de l’1.0 de 95 CV fins a l’1.5 TFSi de 150 CV.

Per la seua part, el dièsel 1.6 TDI entrega 115 CV. Es combinen amb caixes de canvis manuals de 5 o 6 velocitats i DSG de set velocitats.

Més respectuós amb el medi ambient és l’última versió del motor 1.0 G-TEc de 90 CV, dissenyat per funcionar amb gas natural GNC.

tracking