SEGRE

Opel Grandland X Hybrid4, amb tracció total

Amb una potència total de 300 CV, les primeres entregues del límit de la gamma SUV d'Opel es duran a terme a inicis del 2020.

Opel Grandland X Hybrid4, amb tracció total

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Opel fa un altre pas decisiu en el seu camí cap a l’electrificació. Presenta el Grandland X Hybrid4, la versió híbrid endollable del seu SUV Grandland X amb tracció total.

Model límit de la gamma SUV, que comprèn el Crossland X i el Mokka X, el Grandland X combina la potència d’un motor turboalimentat de gasolina de 1.6 litres i dos motors elèctrics per oferir una potència total de 300 CV. D’altra banda, consumeix 2,2 litres cada 100 quilòmetres, emetent només 49 g/km.

El motor de combustió és utilitzat pel vehicle a velocitats mitjanes i altes, mentre que a velocitats més baixes s’utilitza la part elèctrica. D’aquesta forma, pot cobrir fins a 50 quilòmetres en mode elèctric pur, si és el cicle WLTP, o 60 km, si es tracta del cicle NEDC. Els estudis han demostrat que en països com Alemanya 8 de cada 10 recorreguts diaris cobreixen una distància inferior als 50 km, de forma que aquests conductors poden utilitzar el Grandland X Hybrid4 amb zero emissions tot el temps.

El model oferirà quatre modes de conducció: elèctric, híbrid, 4x4 i esportiu, que permetran als conductors adaptar les característiques de l’automòbil a les seues preferències o condicions de conducció.

D’altra banda, el vehicle mostra com la marca atén les necessitats dels clients. Per exemple, l’endoll per carregar la bateria amb el carregador de sèrie de 3,3 kW està ubicat en el costat oposat a la boca d’ompliment de combustible, alhora que la bateria està col·locada sota els seients posteriors, per optimitzar l’espai a l’interior i el maleter.

A banda del cable subministrat per a la càrrega des d’una presa domèstica, Opel oferirà dispositius per a la càrrega ràpida en estacions públiques i càrrega de paret per a les llars. Per exemple, la bateria es carrega completament en 110 minuts amb un punt de paret de 7,4 kW. Perquè el procés sigui més còmode, el Grandland es beneficiarà dels serveis Free2Move Services de PSA, que inclouen una targeta per accedir a més de 85.000 punts de càrrega a tot Europa.

Opel Connect. Funcions d’ajuda com la navegació en viu amb informació de trànsit en temps real, la verificació de les dades clau del vehicle, la connexió directa amb l’assistència o les trucades d’emergència proporcionen més tranquil·litat.

Més eficiència. Per millorar l’eficiència, compta amb un sistema de frenada regenerativa que recupera l’energia produïda durant la frenada o la desacceleració. El parell d’arrossegament del motor elèctric és tan alt que no es pot aplicar el pedal de fre.

tracking