SEGRE

Mercedes segueix evolucionant amb el CLA 45 4MATIC+ Shooting brake

La nova proposta de Mercedes combina les prestacions d'un esportiu i la màxima funcionalitat per a l'ús quotidià.

Mercedes segueix evolucionant amb el CLA 45 4MATIC+ Shooting brake

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercedes ha presentat el tercer model de turisme compacte d’altes prestacions de nou desenvolupament. El nou CLA 45 4Matic+ Shooting Brake millora encara més el dinamisme en la conducció i en destaca encara més el caràcter esportiu. A més a més, aquesta esportivitat es barreja amb un estil especialment modern i amb una gran utilitat, que l’atansa a un públic jove amb un estil de vida actiu i versàtil, un vehicle útil tant en la vida professional com en la personal.

El vehicle destaca per la seua gran agilitat, a més d’un augment de l’estabilitat. Això és gràcies al fet que disposa d’AMG Dynamics, un sistema integrat de control que actua a l’agafar els revolts i estabilitza el cotxe en el traçat. A més, ofereix l’opció de seleccionar diferents programes de conducció, que permeten variar des d’una conducció normal fins a una d’esportiva molt més dinàmica.

Encara que el disseny exterior segueix sent atractiu i amb una aparença atlètica i musculosa, amb un capó llarg i extens amb un habitacle baix, el que és realment nou és l’interior. El volant ofereix una gran quantitat de tecles opcionals, amb l’objectiu de tenir una interacció perfecta entre el conductor i el vehicle.

Una altra característica destacada del cotxe és el motor. Aquest consta de quatre cilindres amb màxima potència i un propulsor de 2 litres. Això dóna bon resultat en un motor sobrealimentat amb una potència de fins a 421 CV i un parell màxim de 475 a un màxim de 500 Nm. En definitiva, la nova proposta de Mercedes és un vehicle amb gran agilitat i amb ampli marge segons la funcionalitat que se li vulgui donar.

Els sis programes de conducció es poden utilitzar amb canvi automàtic o manual, segons es desitgi, però sempre amb un doble embragatge amb 8 marxes, que ofereixen una gran reacció al cotxe i un gran dinamisme en la conducció, que s’accentua amb una tracció integral totalment variable.

Tracció Integral. La incorporació de l’AMG Torque Control ofereix una tracció integral totalment variable, en què la força de propulsió es distribueix de forma variable i progressiva entre l’eix davanter i el posterior i també entre l’esquerra i la dreta.

Canvi. El vehicle té un canvi de doble embragatge amb vuit marxes anomenat AMG Speedshift DCT 8G. Aquest permet experimentar una resposta molt espontània a l’accelerar. A més, la funció Race-Start dóna la màxima acceleració viable a cotxe aturat.

tracking