SEGRE

Mercedes amplia la gamma EQ Power amb el Classe C 300 e

Gràcies a disposar d'una autonomia en mode elèctric d'entre 51 i 59 km, rep el distintiu ambiental 0 emissions.

Mercedes amplia la gamma EQ power amb el Classe C 300 e

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercedes-Benz ja rep comandes a Espanya del nou Classe C 300 E, propulsat per la tecnologia híbrida de tercera generació EQ Power.

La bateria es pot recarregar en 1,5 hores i ofereix una autonomia en mode elèctric certificada segons NEDC2.0 d’entre 51 i 59 quilòmetres, la qual cosa li permet rebre el distintiu ambiental 0 emissions de la DGT.Exteriorment, llueix elements distintius com llums leds de nova estètica, derivats dels Multibeam de la Classe E. D’altra banda, com la resta de la gamma C, presenta uns para-xocs redissenyats amb motllures cromades i una graella amb detalls diamantats.

El nou model és l’últim integrant de la gamma EQ Power, la família d’híbrids endollables de la marca, que comptarà amb una vintena de versions el 2020. Combina un eficient motor de gasolina de quatre cilindres i 211 CV amb un motor elèctric de 90 kW integrat al canvi automàtic de 9 velocitats 9G-Tronic.

Malgrat oferir un consum ajustat, la seua potència combinada de 320 CV i el parell combinat màxim de 700 Nm li confereixen grans dosis de dinamisme, sent capaç d’accelerar de 0 a 100 km/h en 5,4 segons. Gràcies al carregador de bord amb una potència de 7,4 kW, la bateria pot carregar-se del 10 al 100 per cent SOC (estat de càrrega) en només 1,5 hores per connexió a un Wallbox si s’aprofita la potència màxima.

D’altra banda, el vehicle compta amb un sistema de gestió intel·ligent que avalua dades de tots els sistemes d’ajuda a la conducció. És el cas dels sensors de radar, la càmera i el sistema de navegació, per assumir un estil de conducció anticipatiu.

Per maximitzar l’autonomia elèctrica, la gestió de la propulsió té en compte la topografia de la ruta, la seua cartografia i el trànsit, i calcula el moment en què el conductor hauria d’aixecar el peu de l’accelerador, a fi d’aprofitar la inèrcia del vehicle al frenar per carregar la bateria.

D’altra banda, avalua quan i amb quina freqüència ha de canviar-se de relació per estalviar combustible i com ha de controlar-se la temperatura de servei de tots els grups a fi de poder afrontar amb eficiència el pendent següent.

Interior. La Classe C equipa un nou volant amb dos controls tàctils per a la pantalla i pot incloure com a opció un quadre d’instruments digital de 12,3”. De sèrie, el Classe C compta amb rellotges analògics i una pantalla tàctil al centre de la consola.

Equipament. La gamma compta amb la tecnologia de control de creuer adaptatiu, Head-Up Display, càmera i radar de nova generació, assistent actiu de canvi de carril, assistent de frenada d’emergència i assistent actiu de direcció, entre altres.

tracking