SEGRE

BMW X6, l'esportiu i luxós fundador es posa al dia

Combinant la conducció d'un Sports Activity Vehicle amb la imatge d'un cupè, l'X6 sortirà al mercat al novembre.

BMW X6, l'esportiu i luxós fundador es posa al dia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

BMW presenta el nou X6, la tercera generació del fundador de la categoria Sports Activity Coupe (SAC). Combina la conducció àgil i versàtil d’un SUV amb l’atractiva imatge d’un cupè.

Fa servir un disseny net i exclusiu. I de més dimensions, ja que creix 26 mm en longitud i 15 en amplada. El fet de reduir l’altura 6 mm dóna com a resultat unes proporcions més llargues i dinàmiques. Al frontal sobresurt la gran calandra de ronyons, de marc únic. D’altra banda, destaca el far Laserlight amb raig selectiu que no enlluerna i augmenta l’abast fins als 500 metres.

L’interior està concebut per brindar una experiència de conducció exclusiva. El disseny del tablier i la nova disposició dels comandaments reinterpreta el famós estil orientat al conductor. L’habitacle té gran versatilitat, ja que els seients es poden plegar en esquema 40:20:40. D’aquesta forma, el maleter augmenta dels 580 als 1.530 litres.

Des del seu llançament, previst per al proper més de novembre, inclou dos motors de gasolina i dos dièsel. El límit de gamma és l’X6 M50, amb un nou motor V8 que rendeix 530 CV. Amb aquest hi ha l’M50d, V6 dièsel; l’X6 xDrive40i, un sis cilindres en línia de gasolina amb 340 CV, i l’Xdrive30d, un dièsel de 265 CV. Totes les versions compleixen la normativa d’emissions i Euro6d- TEMP. El sistema esportiu d’escapament M Sport està disponible com a opció en la gamma.

Més agilitat i estabilitat

A més, tots equipen el canvi Steptronic de 8 marxes, mentre que la tracció total intel·ligent maximitza l’agilitat i estabilitat de la direcció. L’última generació de l’XDrive reparteix d’una forma més exacta el parell entre les rodes davanteres i posteriors. Sistemes com la suspensió adaptativa M Professional, amb estabilització activa de balanceig, i la direcció activa integral el doten d’una conducció dinàmica i molt àgil.

Assistència. Gràcies a la incorporació de noves funcions, millora notòriament la seguretat i comoditat. Inclou, entre d’altres, advertència de col·lisió i vianants amb funció de frenada en ciutat, l’assistent d’evasió o l’assistent de marxa enrere.

Intelligent Personal Assistant. És un ajudant digital que respon a la salutació “Hola, MBW”, però se li pot donar un nom. Es controla a través de comandaments de veu naturals. El Remote Software Upgrade permet tenir sempre actualitzada la informació.

tracking