SEGRE
S'erigeix en l'Astra més eficient de la història, amb cinc motors per sota dels 100 g/km de CO2.

Opel Astra, més eficient i tecnològic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Opel ha desembarcat al saló de Frankfurt (que se celebra entre els dies 12 i 22) presentant en societat el nou Astra. Amb un 21% menys d’emissions de CO2 que el seu predecessor, s’erigeix en l’Astra més eficient de la història. Una generació completament nova de motors i transmissions li permeten col·locar-se al capdavant en el segment dels compactes.

En aquest sentit, cinc dels seus set motors es col·loquen per sota de les emissions de 100 grams de CO2/km. Tots els nous motors estan fabricats amb alumini alhora que disposa de l’equip Stop/Start per estalviar combustible.

En gasolina, les potències abracen des dels 110 fins als 145 CV. Per la seua banda, els dièsel inclouen des dels 105 fins als 122 cavalls, i estan dotats amb un sistema de reducció d’emissions d’última generació. D’aquesta manera, compleixen la normativa d’emissions Euro 6d.

Els motors bàsics es combinen amb una caixa de canvis manual de 6 velocitats de sèrie, alhora que els superiors disposen d’una d’automàtica de 9 velocitats. D’altra banda, nous amortidors i una direcció més directa permeten guanyar confort i esportivitat.

L’Astra afegeix noves tecnologies que no tenen rival al seu segment. Sobresurten les noves càmeres de visió frontal i posterior, més potents que les antecessores, així com la instrumentació digital o el sistema d’infoentreteniment. També està disponible el sistema de trucada d’emergència E-Call, si bé com a opció s’ofereix un carregador sense fil per a smartphones a la consola central.

Opcionals són també els fars led extra energèticament eficaços amb 13 watts. A més, el vehicle disposa d’una àmplia gamma de sistemes d’assistència a la conducció com ara control de creuer adaptatiu, alerta de col·lisió frontal amb funció de frenada automàtica d’emergència, lector de senyals de circulació i assistent de manteniment de carril, entre d’altres. També estan disponibles els seients ergonòmics amb certificació AGR, amb ventilació i funció de massatge.

Connectivitat. Està garantida pels sistemes Multimedia Ràdio, Navi i Navi Pro, més ràpids, intel·ligents i intuïtius. El Multimedia Navi Pro pot personalitzar-se i també es pot utilitzar mitjançant ordres vocals.

So. Opcionalment, el sistema de so de gamma alta Bose transforma l’Astra en una sala de concerts. S’hi poden emmagatzemar fins a vuit perfils de so diferents a través de l’amplificador digital en funció de les preferències de cadascú.

tracking