SEGRE

Seat accelera la seua ofensiva elèctrica al saló de Frankfurt

Va presentar models com el Seat Tarraco FR PHEV, el primer SUV híbrid elèctric endollable.

Seat accelera la seua ofensiva elèctrica al saló de Frankfurt

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Seat ha desembarcat al saló de Frankfurt accelerant la seua ofensiva elèctrica. Després de l’anunci del Seat Mii elèctric i l’el-Born, els dos primers models cent per cent elèctrics de la marca, Cupra va presentar el nou concept car Tavascan. Al costat seu hi ha el nou Seat Tarraco FR PHEV, el primer SUV híbrid elèctric endollable de la marca, que també va arribar com a primícia mundial i que serà el quart model elèctric dels sis que la companyia va anunciar que llançarà al mercat fins al 2021.

Després del Cupra Formentor, el primer model desenvolupat específicament per a la marca, de motorització híbrida i que arribarà al mercat l’any que ve, el concept Tavascan és el primer vehicle cent per cent elèctric de Cupra, desenvolupat sobre la plataforma MEB. El nou Cupra Tavascan i el Seat Tarraco FR PHEV simbolitzen un pas endavant en l’ofensiva en mobilitat elèctrica. El prototip de Cupra fusiona la solidesa d’un SUV amb l’esportivitat d’un cupè, i marida la sofisticació, elegància i disseny que caracteritzen la marca. Integra al maleter el concepte Cupra eXS kickScooter, desenvolupat especialment per a l’ocasió.

D’altra banda, el nou Seat Tarraco arriba ara en la seua versió de motor híbrid i acabat FR amb una autonomia de més de 50 quilòmetres i emissions per sota dels 50 g/km. Amb una potència de 245 CV gràcies al motor de gasolina de 110kW / 150CV i a l’elèctric de 85kW / 116CV, el Tarraco PHEV es converteix en el més potent dins del rang.

tracking