SEGRE

L'aparador mòbil del Peugeot 208 arriba a Lleida

Un tràiler vidrat exhibirà el nou Peugeot demà.

L'aparador mòbil del Peugeot 208 arriba a Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si tens un producte nou i únic al mercat, no esperis que els teus potencials compradors vagin a conèixer-lo, porta’l directament gairebé fins a casa seua. Això és el que ha pensat Peugeot Espanya a l’hora de dissenyar la Ruta 208 sota l’eslògan The Power of Choice, un itinerari amb camió amb parets de vidre que visitarà les principals ciutats espanyoles.

En el cas de Lleida, la ruta passarà demà dimarts pels principals carrers de Lleida. El tràiler, de 9x 2,5 metres, transportarà un nou Peugeot 208 en color blau vertigen.

A més, el concessionari oficial Autodiler 3000 exposarà a partir d’avui i fins al dia 18 d’octubre un altre model 208. Tots els interessats podran descobrir de primera mà les novetats que incorpora aquest model, l’únic de segment B amb motor elèctric, dièsel o gasolina. A més, es podrà reservar una unitat per ser un dels primers conductors a disposar-ne quan surti al mercat, a finals d’any. Per a més informació sobre la iniciativa, les parades, els concessionaris adherits i dates, es pot visitar la pàgina web www.ruta208.es.

tracking