SEGRE
Amb frontal renovat, un motor V6 de 450 CV i una navegació més versàtil i fàcil d'utilitzar, arribarà al mercat a finals de desembre.

L'Audi RS 4 Avant es posa al dia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Audi posa al di l'RS 4 Avant,.que va llançar al mercat fa dos anys. El nou disseny del frontal i interior, amb el sistema operatiu MMI Touch, subratllen les aspiracions d’una versió propulsada per un V6 biturbo de 450 CV.

Conquerirà la carretera lluint una calandra més ampla i plana i l’estructura tridimensional de niu d’abella, típica dels RS. També estrenen aspecte els fars led, mentre que els matrix led opcionals diferencien el model dins de la família A4. Elements de disseny en negre brillant incrementen l’efecte d’amplada.

El color negre predomina a l’interior del vehicle. Il·luminació d’ambient, motllures il·luminades i nous entapissaments transmeten una sensació d’amplitud i refinament. La pantalla tàctil de 25,6 centímetres és el centre de control del nou sistema operatiu. A través del monitor RS, el conductor pot tenir una visió general de la temperatura dels components de la transmissió o la pressió dels pneumàtics. Un avís lluminós suggereix al conductor que canviï a una marxa superior. La navegació és ara més versàtil i fàcil d’utilitzar, amb una gran quantitat de serveis online, com els Car-to-X, que aprofiten la intel·ligència connectada de la flota Audi.

L’RS 4 Avant ofereix la mateixa versatilitat per al dia a dia que la resta de versions A4 Avant. El maleter disposa de 495 litres, que es poden ampliar fins als 1.495 litres amb els suports posteriors abatuts. En opció, l’RS 4 pot assistir el conductor en moltes situacions, amb més de trenta sistemes d’assistència a la conducció. Tots s’agrupen en els paquets Tour i City, que inclouen control de creuer adaptatiu o alerta de trànsit creuat. Arribarà als concessionaris a finals del mes de desembre.

Audi Drive Select. El conductor pot crear la seua experiència de conducció a través de cinc perfils. El Drive Select intervé en la gestió del motor i la transmissió, direcció, suspensió, diferencial Quattro, so d’escapament i climatitzador.

tracking