SEGRE

Nissan avança en connectivitat, electrificació i autonomia

La companyia inverteix en plans propis que van més enllà de l'actual MOVES.

Nissan avança en connectivitat, electrificació i autonomia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les tendències al sector de l’automòbil són molt clares: electrificació, connectivitat i vehicle autònom. Aquests tres aspectes sumats, segons diferents estudis, podrien proporcionar un 15% del PIB espanyol l’any 2030, és a dir, més de 190.000 milions d’euros

És una de les conclusions del cinquè Fòrum Nissan, celebrat el 7 de novembre passat, en el qual es va posar de manifest el lent avenç de la mobilitat elèctrica a Espanya. Tant és així que cinc punts del Pla Integral del Vehicle Elèctric per a Espanya, presentat el 2015, tot just han tingut avenços.

Nissan, com a pioner i líder del segment, continua desenvolupant aquests cinc punts i continua invertint en plans propis com el Pla MOVES de Nissan. Un pla que permet a l’usuari superar les barreres que l’actual MOVES ha suposat pel que fa a la generació d’aferrallament, ja que Nissan no ho exigeix, i amb accés directe a un descompte de 5.500 euros de la marca.

Així mateix, Nissan continua la inversió en la instal·lació de punts de càrrega en vies públiques i aparcaments de les principals ciutats, desenvolupant 100 nous punts de càrrega ràpida amb Easycharger.

En connectivitat, Nissan està desenvolupant sistemes de car sharing a través dels concessionaris a Espanya per poder donar servei a projectes i comunitats allunyats dels principals nuclis urbans. I respecte al vehicle autònom, ja són quatre vehicles els que incorporen el sistema Propilot, un assistent de conducció autònoma per carril únic.

tracking