SEGRE

Mercedes incorpora un nou descapotable a la gamma AMG GT

Amb una potència de 522 CV, l'AMG GT S Roadster és capaç d'arribar als 308 km/h.

Mercedes incorpora un nou descapotable a la gamma AMG GT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercedes AMG incorpora a la gamma el nou AMG GT S Roadster, un atractiu model per disfrutar de les altes prestacions a l’aire lliure. Amb aquesta última incorporació, la família AMG GT queda conformada per nou membres al mercat espanyol: tres cupès de dos portes, tres roadsters i tres cupès de quatre portes.

El nou AMG GT S Roadster s’incorpora a la gamma de vehicles AMG com a model d’accés entre els roadsters d’AMG GT disponibles al mercat espanyol. En comparació amb l’AMG GT Roadster, no disponible per a aquest mercat, l’S Roadster es torna encara més dinàmic per nombroses modificacions al motor, la suspensió, els frens, el disseny i l’interior.

El motor V8 biturbo AMG 4.0 ofereix una potència de 522 cavalls i està disponible en un ampli rang de revolucions del motor que va des de les 1.900 fins a 5.000 rpm. La unitat de potència de vuit cilindres ofereix un rendiment contundent, combinat amb una alta eficiència per a un consum ajustat i baixes emissions. Un esprint des d’aturat fins a assolir els 100 quilòmetres per hora es realitza en 3,8 segons als comandaments d’aquest descapotable i és capaç d’assolir la velocitat màxima de 308 quilòmetres per hora. El consum combinat de combustible és d’11,5 litres cada 100 quilòmetres, i emet 262 g/km. La transferència de potència es basa en la combinació d’un motor central davanter i la transmissió esportiva AMG Speedshift DCT 7 G.

tracking