SEGRE

BMW i4, una nova era en el plaer de conduir

Amb una acceleració de 0 a 100 km/h en 4 segons i una velocitat màxima que supera els 200 km/h, el BMW i4 totalment elèctric es produirà a partir del 2021.

BMW i4, una nova era en el plaer de conduir

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cor de BMW batega en la categoria del segment prèmium. Ara, la companyia transfereix aquestes característiques a l’era de la mobilitat elèctrica per desenvolupar l’i4. El primer model de BMW Electric Power per a la gamma mitjana prèmium combina dinàmica de conducció, disseny esportiu i elegant, qualitat superior i el confortable espai i funcionalitat d’un gran cupè de quatre portes amb una mobilitat lliure d’emissions.El futur de la mobilitat elèctrica està determinat per la tecnologia BMW eDrive de cinquena generació, on motor elèctric, transmissió i electrònica de propulsió s’allotgen en una sola unitat. La unitat de càrrega de nova generació es caracteritza per un paquet uniforme adequat per als futurs vehicles. Es pot utilitzar en models híbrids endollables o elèctrics i està dissenyat per a una capacitat de càrrega de fins a 150 kWh. Tot això permet que la bateria es carregui fins al 80% en aproximadament 35 minuts. És a dir, en sis minuts de càrrega s’aconsegueix una autonomia de 100 quilòmetres. Amb aquesta tecnologia, l’i4 estableix noves referències, amb una autonomia d’uns 600 quilòmetres.

El motor elèctric ofereix una potència màxima de 530 CV, amb la qual cosa assoleix el nivell dels V8 equipats en els actuals models de BMW amb motor de combustió. L’arquitectura flexible del vehicle, la bateria d’alta tensió i la tecnologia compacta de propulsió permeten una gran llibertat en el disseny del model. Per això, combina les proporcions habituals d’un cupè de quatre portes amb les característiques de disseny típics d’un BMWi. El confort dels passatgers posteriors per entrar i sortir de l’habitacle i un espaiós i variable interior garanteixen una gran idoneïtat tant en l’ús diari com en els desplaçaments.A banda del disseny esportiu i elegant, l’i4 es caracteritza pel seu elevat rendiment. Accelera de 0 a 100 km/h en tot just quatre segons, amb una velocitat màxima per sobre dels 200 km/h.El BMW i4 totalment elèctric es produirà a partir del 2021 i posteriorment es llançarà als diferents mercats mundials. El nou model es fabricarà a la planta de Munic, on també es produeixen els Sèrie 3 Berlina; el Sèrie 3 Touring i, des d’aquest pròxim estiu, també en versió híbrida endollable.

Traction Select. El desenvolupament de l’i4 és part d’una ofensiva de productes en el camp de l’electrificació. Ara ja disposa de la gamma més gran d’elèctrics i híbrids endollables de la competència. El 2023 tindrà 25 models electrificats.

Bateries. La companyia coneix al detall la tecnologia de cel·les de bateria i la fabricació de bateries d’alta tensió per a cada model. Això estableix les bases per a l’optimització contínua de les bateries, tant en els futurs models híbrids com elèctrics.

tracking