SEGRE
Al mercat espanyol només estarà disponible la variant S, amb 421 CV de potència. Es combina amb un sistema actiu de tracció integral AMG Perfomance 4Matic+.

Mercedes GLA 45 S 4 Matic+, SUV versàtil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des d’una volta al circuit de competició ajustant els revolts fins a una excursió a la muntanya el cap de setmana carregat amb estris esportius. El nou GLA 45 S 4Matic+ domina qualsevol escenari i convenç amb una gran dinàmica de conducció.

El propulsa un motor de 2.0 litres, el més potent del món en grans sèries, amb 387 o 421 CV i parell motor. No obstant això, per al mercat espanyol estarà només disponible la variant S, de 421 CV, 40 CV més que el seu antecessor. Per això, en té prou amb 4,3 segons per passar de 0 a 100 km/h i assoleix la velocitat màxima de 270 km/h. El propulsor es combina amb el sistema actiu de tracció integral AMG Performance 4Matic+, fins ara inèdit. Distribueix la força entre les dos rodes posteriors mitjançant l’AMG Torque Control. Això és clau per garantir la màxima adherència en qualsevol situació de conducció.

Un altre component que contribueix al caràcter àgil del vehicle és el nou canvi de doble embragatge AMG Speedshift DCT 8G amb vuit marxes. Segons el programa de conducció, s’activen característiques diferents per a l’accelerador i el canvi.

D’altra banda, completa el bloc la tracció integral completament variable de sèrie, que opera de tal manera que assegura una tracció sempre ideal, encara que es condueixi per males carreteres o bé s’agafin revolts extrems.

Un nou tren de rodatge o l’amortiment adaptatiu regulable AMG Ride Control permeten escollir tres modes. El sistema funciona de forma automàtica, adaptant l’amortiment a l’estat de la calçada i independentment a cada roda.

Els sis programes de conducció de l’AMG Dynamic Select brinden més possibilitats per personalitzar el vehicle. Tant ajusten paràmetres com la propulsió com la tracció integral i les funcions de l’ESP, el tren de rodatge o el sistema d’escapament.

tracking