SEGRE

Sèrie especial del Citroën C4 Cactus, orientada al màxim confort

Es distingeix per l'ús de colors i materials específics i disposa d'equipaments orientats al confort.

Sèrie especial del Citroën C4 Cactus, orientada al màxim confort

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Citroën ha llançat la sèrie especial C-Series del seu model C4 Cactus, que es distingeix per l’ús de colors i materials específics i disposa d’equipaments orientats al confort. Aquesta edició, que ja estava disponible per al C3 Aircross, arribarà a altres vehicles de la marca, com el C3, el C5 Aircross, el Berlingo i el C4 SpaceTourer.

Aquesta sèrie especial transversal aposta pels colors i els materials, per la qual cosa l’exterior de l’automòbil s’ofereix amb fins a quatre combinacions de colors en blanc, negre i gris.

A l’interior, el tablier folrat en teixit TEP es combina amb els seients Advanced Comfort, amb detalls en blanc i una línia horitzontal roja a la part alta dels suports. Basada en la versió Feel del C4 Cactus, l’edició C-Series ofereix a més retrovisors exteriors plegables elèctricament, regulació en altura del seient de l’acompanyant i tecnologies de connectivitat com el Citroën Nav i el Citroën Connect Box.

Aquest model utilitza un motor de gasolina PureTech de 110 cavalls de potència, així com amb un propulsor dièsel BlueHDi de 100 cavalls.

tracking