SEGRE

Nou Kuga, el Ford més electrificat i connectat

Està disponible en 11 colors, inclòs el nou Plata Diffused metàl·lic i el Taronja Sedona.

Nou Kuga, el Ford més electrificat i connectat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un renovat disseny i proporcions més àmplies són els trets d’identitat del nou Kuga, el model més electrificat de la història de Ford. Totes les variants, la Titanium, la ST-Line i l’ST Line X, estan disponibles amb una gamma avançada de motors híbrids que garanteix un consum un 28% més eficient que el seu predecessor.

En aquest sentit, inclou les variants Kuga EcoBlue Hybrid (Mild Hybrid) i Kuga Hybrid (híbrid complet). S’hi sumen els motors Ford EcoBlue dièsel, d’1,5 litres i 2,0 litres, i EcoBoost gasolina, d’1,5 litres, complementats amb la nova transmissió automàtica de vuit velocitats. Tanmateix, la joia de la corona és el PHEV o Connector Hybrid, que permet una conducció totalment elèctrica. Confereix als usuaris la possibilitat de triar quan i com utilitzar l’energia de la bateria per adaptar-se a les seues necessitats. Per fer-ho, activa els modes EV Auto, EV Now, EV Later i EV Charge. Gràcies a això, ofereix una autonomia de totalment elèctrica de 72 quilòmetres NEDC.

El Kuga també ofereix per primera vegada la tecnologia Drive Mode, que permet als conductors ajustar la resposta de l’accelerador, la direcció i el control de tracció, amb l’objectiu d’adaptar les respostes i el rendiment a cada situació.

Construït sota la nova arquitectura global C2 de Ford, el Kuga ha reduït el seu pes en 80 kg. A més, està dissenyada per millorar el rendiment en cas de col·lisió, la qual cosa contribueix a la puntuació de 5 estrelles Euro NCAP. Es conjuga amb una silueta més aerodinàmica i elegant, amb un capó més llarg i la línia de sostre més baixa. D’això, se’n desprèn una aparença més enèrgica, àgil i potent que mai.

A l’interior, és 44 mil·límetres més ample i 89 mm més llarg que el model anterior. Això es tradueix en un augment de l’espai per a les espatlles, els malucs i el cap dels passatgers dels seients davanters i posteriors.

S’ha millorat així mateix la connectivitat amb noves funcionalitats per a vehicles electrificats. Les tecnologies inclouen un nou sistema de manteniment de carril amb assistent de punts cecs i assistent precol·lisió amb tecnologia de detecció de vianants i ciclistes i sistema de frenada activa.

Assistència. Ofereix encara més confort i assistència i inclou un mòdem integrat FordPass Connect, que ajuda els usuaris a gestionar el Kuga de forma remota amb l’app FordPass. Permet localitzar-lo en un pàrquing, comprovar-ne l’estat o una arrancada remota.

Remolc. El Kuga permet arrossegar des de remolcs petits fins a grans caravanes, gràcies a dos innovadores solucions, i una capacitat de remolc de fins a 2.250 kg. Una barra de remolc retràctil accionada elèctricament es pot controlar amb un botó.

tracking