SEGRE

Subaru, màxima seguretat de sèrie amb etiqueta eco

Gràcies a la tecnologia híbrida e-Boxer, els models gaudeixen de l'etiqueta de la DGT.

Subaru, màxima seguretat de sèrie amb etiqueta eco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La seguretat, juntament amb la robustesa i la capacitat d’arribar pràcticament a qualsevol lloc, ha estat els últims anys el principal reclam de la gamma Subaru. El 2020, amb la recent arribada de la Gamma Ecohybrid, l’ecologia s’ha sumat amb força a aquests valors. No en va, el 100% de la gamma Subaru 2020 de SUV i turismes està disponible amb etiqueta Eco de la DGT, ja sigui per la tecnologia híbrida o pels models bi-fuel, capaços de funcionar tant amb GLP com amb gasolina.

Gràcies a la tecnologia híbrida e-Boxer, els nous Forester i XV Ecohybrid gaudeixen dels avantatges de l’etiqueta Eco. Aquesta tecnologia desenvolupada 100% per Subaru està composta per un motor 2.0 atmosfèric de 150 CV i un motor elèctric de 12,3 kW integrat a la caixa de canvis automàtica Lineartronic i alimentat per una bateria de ions de liti de 118 volts. Això permet que en cicle urbà les emissions de CO2 es redueixin fins un 17,5% en cicle NEDC.

Com a complement a la Gamma Ecohybrid, la gamma Ecobi-fuel està disponible per a Impreza, XV, Levorg i Outback.

El GLP o autogàs s’ha convertit en un dels combustibles alternatius amb més penetració al mercat mundial, i a Espanya en l’actualitat ja hi ha més de 600 estacions de servei amb sortidors de GLP distribuïdes per tota la geografia.

Durant la seua combustió, el gas liquat genera aproximadament un quinze per cent menys d’emissions de CO2 que la gasolina i un deu per cent menys que el gasoil.

tracking