SEGRE
Brilla per la conducció dins i fora de l'asfalt gràcies al sistema de tracció Super Select 4WD.

Mitsubishi l200, el 'pick-up' del moment

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El segment dels ‘pick-up’ ha agafat impuls en els últims anys, però hi ha un model que, gràcies a la seua recent actualització, és la millor opció de la categoria.

El Mitsubishi L200 brilla per la seua fiabilitat en conducció dins i fora de l’asfalt gràcies al sistema de tracció Super Select 4WD permanent, que ara suma els nous sistemes Mode Off-Road i control de descens de pendent, la qual cosa li permet comptar amb el nivell de confort d’una berlina i un excel·lent sistema 4x4.

Aquesta nova sisena generació presenta una carrosseria completament nova, encara que conservant els trets distintius de Mitsubishi. Tanmateix, la part que més crida l’atenció és el seu frontal amb l’imponent Dynamic Shield dominant al centre i un capó elevat 40 mm que protegeixen millor el bloc motor. L’interior del vehicle és robust i funcional, amb més espais per a emmagatzemament d’objectes, un disseny més sofisticat amb nous gràfics del quadre de comandaments i ports USB a la zona davantera i posterior. El preu arranca des dels 23.550 euros.

tracking