SEGRE

BMw Sèrie 4 Cupè, caràcter atlètic i màxima tecnologia

El vehicle disposa d'una bateria de 48 V i tecnologia Mild Hybrid.

BMw Sèrie 4 Cupè, caràcter atlètic i màxima tecnologia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou BMW Sèrie 4 Cupè ja té preus per a Espanya. Es presenta amb un disseny que emfatitza el caràcter atlètic i esportiu del model i un dinamisme d’avantguarda en el segment. Avançats sistemes a la conducció, innovació i tecnologia són només alguns dels atributs que marquen l’inici d’aquesta segona generació, associat a la caixa EAT.

Per primera vegada en el BMW Sèrie 4, existeix una variant BMW M440i xDrive, que reforça l’esportivitat en el seu màxim exponent i el caràcter inconfusible de BMW M. Com a novetat, tant aquesta motorització com el BMW 420d disposen d’una bateria de 48 V i tecnologia Mild Hybrid, i per aquesta raó són etiquetats a Espanya amb el distintiu ambiental ECO.

Equipament de sèrie

L’equipament de sèrie destacat per al nou BMW Sèrie 4 Cupè és el següent: fars led, fars antiboira led, llantes d’aliatge de 17”, seients esportius amb suport lumbar, canvi automàtic esportiu Steptronic, volant esportiu de cuir, retrovisors interior i exteriors antienlluernament, sistema de càrrega variable (40/20/40), climatitzador Trizona, control creuer amb funció de frenada, Active Guard Plus, Parking Assistant, sintonitzador digital DAB+ Tune, trucada d’emergència, serveis BMW ConnectedDrive, Connected Package Professional, BMW Live Cockpit Plus i garantia de reparació estesa al tercer any o als 200.000 quilòmetres. Els preus per a Espanya són a partir de 48.400 euros.

tracking