SEGRE
El seu robust concepte de vehicle, un interior ampli i versàtil amb cinc seients i el sistema de tracció a les quatre rodes ALL4 opcional el converteixen en un cotxe polifacètic.

Mini Countryman, diversió al volant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mini Countryman es presenta amb un disseny que s’ha beneficiat d’importants novetats i de detalls de gran qualitat que li donen un caràcter encara més prèmium.

Ara més que mai la sensació de diversió al volant i el seu estil icònic i únic hi són més presents. El nou Countryman està a punt per sortir a la carretera. El seu robust concepte de vehicle, un interior ampli i versàtil amb cinc seients i el sistema de tracció a les quatre rodes ALL4 opcional el converteixen en un cotxe polifacètic tant per al trànsit diari com viatges de llarga distància i fins i tot en terrenys sense asfaltar. Exteriorment, estrena un distintiu disseny del frontal amb nova graella, així com fars led i llums antiboira led de sèrie. En la part posterior, exhibeix llums posteriors led amb disseny Union Jack.

Nous són els acabats de carrosseria, en els quals sobresurt una opció Piano Black Exterior, així com les llantes d’aliatge lleuger. A l’interior, el centre neuràlgic és el nou quadre d’instruments completament digital de sèrie, amb pantalla en color de 5 polzades de sèrie. Opcionalment, ofereix un instrument central de nova concepció de 8,8” (22,35 cm) i amb disseny Piano Black de brillantor intensa. Un volant esportiu de cuir de sèrie i una nova gamma d’equipaments de cuir i superfícies interiors són altres trets distintius del Mini Countryman.

D’altra banda, una tecnologia innovadora a les àrees d’infoentreteniment reforça l’estatus del nou Mini Countryman. Per conquerir les carreteres, disposa d’una versió híbrida endollable, amb un consum mitjà de combustible d’1,7-2,0 l/100 km i un consum mitjà d’energia de 13,1-14,0 kWh/100 km. S’hi sumen tres motors de gasolina i tres motors dièsel que incorporen l’última tecnologia Mini Twin Power Turbo, amb potències que oscil·len entre 116 i 220 cavalls, si bé tots ells compleixen la norma d’emissions Euro 6d.

Alguns models compten amb caixa de canvis Steptronic de vuit velocitats de sèrie. Els preus al mercat espanyol són a partir dels 29.900 euros. La xarxa de concessionaris ja admet comandes per aquest model, si bé la producció s’inicia aquest mes de juliol.

Digital. De sèrie disposa de funció àudio streaming a través de Bluetooth i un sistema de telèfon de mans lliures o connexió USB. L’opció Connected Navigation ofereix funcions addicionals d’informació i entreteniment.

Accessoris. La selecció inclou des d’un suport posterior per a bicicletes, una caixa portaequipatge per a sostre, una estora de goma per al maleter i estores fins a projectors de portes led Mini del programa Mini Yours Customised.

tracking