SEGRE

Ford llançarà a final d'any la versió híbrida del Kuga

Ja està disponible al mercat espanyol amb variants de combustió i híbrides endollables.

Ford llançarà a final d'any la versió híbrida del Kuga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ford llançarà a finals d’any una variant híbrida convencional del seu model tot camí Kuga, que ja està disponible al mercat espanyol amb variants de combustió i híbrida endollable. Aquest nou model s’ha desenvolupat sobre la nova plataforma global de la companyia C2, la qual cosa li permet reduir el pes de 80 kg, malgrat que la longitud s’ha incrementat en 89 mil·límetres.

El Kuga millora en aerodinàmica i s’ofereix amb una paleta d’onze colors i amb tres acabats d’equipament al mercat espanyol: Titanium, ST-Line i ST-Line X.

Aquest vehicle es convertirà en el primer de la marca a comptar amb sistemes de propulsió de gasolina, dièsel, híbrid endollable, híbrid i mild hybrid.

La variant Plug-in compta amb una autonomia sense emissions de 56 quilòmetres en cicle WLTP, amb unes emissions de 26 grams de C02 per quilòmetre i un consum d’1,4 litres per cada 100 quilòmetres.

El Kuga híbrid endollable, amb un motor de 225 CV, té quatre modes de conducció diferents (EV Auto, EV Now, EV Later i EV Charge) i la bateria es pot recarregar per complet en menys de sis hores des d’una font d’alimentació externa de 230 volts.

D’altra banda, l’opció mild hybrid utilitza un motor EcoBlue de 150 CV, de manera que el consum se situarà en els 5 litres per cada 100 quilòmetres recorreguts. A més, al desembre s’ampliarà la gamma del model amb la introducció d’una variant híbrida convencional, amb tracció davantera o integral.

tracking