SEGRE

Renault dota l'Espace de més elegància i tecnologia

Dinàmic com una berlina, versàtil com un SUV i modulable com un monovolum, el nou Espace protagonitza la gamma alta juntament amb el SUV Koleos, el Talisman Berlina i el Talisman Sport Tourer.

Renault dota l'Espace de més elegància i tecnologia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renault posa al dia la cinquena generació de l’Espace, en què uneix robustesa i lleugeresa. Condensa el dinamisme d’una berlina, el caràcter d’un SUV i la modularitat d’un monovolum. Es comercialitza a Espanya amb una versió Zen Blue dCi 160 CV EDC. La gamma es completa amb unes altres dos versions Zen, la Blue dCi 200 CV EDC, i la gasolina TCe 225 ED. Així mateix, es comercialitzen les exclusives versions Initiale París.

A la part davantera, el nou Espace llueix un nou para-xocs, una nova reixeta de calandra inferior i una línia cromada transversal que subratlla la seua emblemàtica part davantera. Inèdits en la gamma són els fars adaptatius Led Matrix Vision, que subratllen el disseny en forma de C (C-Shape), marca d’identitat dels Renault. A la part posterior, un para-xocs amb un nou protector accentua el seu esperit de crossover.

A bord, materials, ergonomia i tecnologia es conjuren per oferir un interior de primera classe distintiu de l’empremta Initiale París. Sigui en versió de cinc o set places, elements com tapisseries de cuir Nappa, seients calefactables i ventilats o ajustaments elèctrics de deu vies amb reposacaps el distingeixen com un autèntic saló sobre rodes, i sense soroll, gràcies als vidres laterals laminats. Per viatjar gaudint de la màxima claredat a l’habitacle, està equipat amb un sostre vidrat amb 2,8 m² de superfície. Segons les versions, aquest pot ser practicable i ampliar-se fins a les places posteriors. El volum de càrrega pot arribar als 2.000 litres. Els motors de gasolina i dièsel d’última generació es combinen amb caixes de canvis automàtiques de doble embragatge de 6 i 7 velocitats. Destaquen també el sistema de 4 rodes directrius 4control o un amortiment pilotat que garanteix estabilitat i confort òptim en qualsevol circumstància.

Easy Connect. Integra aplicacions com MY Renault; el sistema multimèdia Renault Easy Link, amb pantalla de 9,3” i una interfície similar a la d’un smartphone, i serveis connectats com l’Auto-Update de software i cartografia a distància.

ADAS. D’última generació, inclouen ajuts a la conducció d’última generació que arriben fins a la conducció autònoma de nivell 2. D’altra banda, a la frenada Activa d’Emergència AEBS s’hi suma ara un sistema de detecció dels vianants.

tracking