SEGRE

Els híbrids endollables desembarquen a Jeep

Els Renegade 4xe i Compass 4xe seran els SUV Jeep més eficients en consum.

Els híbrids endollables desembarquen a Jeep

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jeep fa un salt qualitatiu en la seua aposta per respectar el medi ambient presentant els nous híbrids endollables Renegade 4xe i Compass 4xe, un emblema que acreditarà els SUV Jeep més eficients en consum de combustible. Gràcies a aquesta mena de tecnologia híbrida, les emissions en C02 seran inferiors a 50 g/km en mode híbrid.

A més, són vehicles ideals per conduir diàriament per la ciutat, gràcies a la tecnologia elèctrica híbrida endollable, que en mode 100% elèctric garanteix una autonomia mitjana de 50 quilòmetres. En el cas d’una conducció tot terreny prolongada, els dos motors elèctrics asseguren que la tracció eAWD estigui sempre disponible per disfrutar d’aventures extremes sense preocupació.

Tant el Renegade com el Compass combinen un motor turbo de gasolina d’1.3 L amb un motor elèctric que funciona amb una bateria d’11,4 kWh i es pot recarregar ja sigui a casa amb un endoll normal com en un punt de recàrrega públic. Combinats, ambdós motors sumen 190 CV de potència (en versió Limited) o 240 CV (en versió Trailhawk i S). I garanteixen una acceleració de 0 a 100 km/h en 7,5 segons i una velocitat màxima de 130 km/h en mode elèctric i fins a 200 km/h en híbrid.

La nova gamma inclou tres nivells d’equipament (Limited, S i Trailhawk), tots amb tracció a les quatre rodes i canvi automàtic de sis velocitats. A l’exterior, els Jeep 4xe mantenen molts detalls del disseny dels seus predecessors, si bé destaca el cridaner color blau en l’emblema davanter Jeep i darrers 4xe i Jeep.

A l’habitacle, s’ofereix una pantalla a color TFT de 7 polzades i Uconnect NAV amb pantalla tàctil de 8,4 polzades, que mostren informació específica per a la conducció electrificada.

D’altra banda, manté la capacitat del maleter en 330 litres per al Renegade i 420 per al Compass, encara que allotgi un motor elèctric.

Els nous 4x4 compten amb un nou selector de canvi automàtic de sis velocitats, així com control rotatiu Selec-Terrain per activar els diferents modes de conducció; com a exclusiu d’aquests dos models, està disponible el mode Sport per a una millor resposta de la direcció i l’accelerador.

En matèria de seguretat, els nous 4xe vénen equipats amb els sistemes Adas més avançats del mercat, com els fars Full Led d’alta visibilitat, o fars bixenó. Inclouen també l’avís de col·lisió frontal i l’avís de sortida de carril Plus, així com el reconeixement de senyals de circulació de sèrie.

El detector d’angle mort i la càmera de visió posterior o sensors d’aparcament també són presents en aquests Jeep. I, per primera vegada en un model de la marca, el Renegade incorpora de sèrie el sistema per detectar si el conductor té son.

Els models debutaran als concessionaris Jeep d’Europa aquest mes de setembre.

Modes electrificats. El sistema té tres modes de funcionament: Hybrid, Electric i E-save. A més, el Renegade i el Compass es mouen en mode híbrid quan la bateria assoleix el nivell de càrrega mínim, al marge del mode seleccionat.

Totterreny. La tecnologia híbrida endollable millora encara més la capacitat tot terreny dels dos modes, ja que combina les propulsions. Gràcies a la tecnologia 4xe, la tracció en l’eix posterior és proporcionada pel motor elèctric.

tracking