SEGRE

Opel incorpora una llum blava que indica conducció 100% elèctrica

Quan s'il·lumina en color blau, el motor de combustió s'atura i el Grandland X funciona de forma purament elèctrica.

Opel incorpora una llum blava que indica conducció 100% elèctrica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan un Opel Grandland X híbrid endollable circula en mode elèctric, no només està lliure d’emissions i és silenciós a la carretera, també es mostra a altres conductors i vianants de manera intel·ligent: amb una llum blava al parabrisa, just sota de el mirall interior.

Quan s’il·lumina en color blau, el motor de combustió s’atura i el Grandland X funciona de forma purament elèctrica. Per fer això, el conductor pot seleccionar l’ajustament “elèctric” entre els modes de conducció disponibles i l’híbrid canvia automàticament al mode elèctric.

Per garantir a la ciutat que sempre hi hagi prou energia disponible per conduir amb llum blava lliure d’emissions, l’híbrid endollable Grandland X compta amb la funció e-Save.

Aquesta funció permet estalviar l’energia elèctrica emmagatzemada a la bateria per al seu ús posterior, per exemple, per conduir en àrees aprovades només per a cotxes elèctrics. El conductor pot configurar aquesta funció a través del sistema d’infoentreteniment de la pantalla tàctil i així retenir part o tota l’energia elèctrica disponible fins que la necessiti en ruta.

tracking