SEGRE

La vuitena generació del Volkswagen Golf Gti, a la venda

Amb més accent esportiu, s'ofereix amb un motor de 245 CV amb canvi DSG de 7 velocitats.

La vuitena generació del Volkswagen Golf Gti, a la venda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l’arribada de la vuitena generació del Golf, Volkswagen perpetua la història d’èxit d’un dels seus models més emblemàtics.

Fidel a si mateix i a la seua trajectòria, el nou Golf GTI és més digital i interconnectat, amb un disseny més net, amb nombrosos elements que subratllen la seua esportivitat. Incorpora, a més, novetats tècniques que optimitzen el confort al volant i l’experiència de conducció, com el nou gestor dinàmic de marxa.

Per primera vegada, la graella pot il·luminar-se gràcies al nou Face Light, una línia lluminosa que es fon amb els fars davanters. L’aleró de sostre GTI, que s’estén cap a la part posterior, potencia la càrrega aerodinàmica. La part posterior no es queda enrere: disposa d’un difusor esportiu integrat al para-xocs, així com sortides d’escapament arredonides i cromades, situades als dos costats de la carrosseria.

El Golf GTI ja no té clau de contacte, que ha estat substituïda per un botó Engine Start/Stop de sèrie.

El volant esportiu de tres ràdios d’antany ha estat transformat en un nou volant multifunció de cuir amb controls tàctils. Els seients esportius estan equipats amb una nova interpretació de la clàssica tapisseria del compacte esportiu.

La nova generació s’ofereix amb un potent motor de gasolina TSI de 245 CV, que es combina amb transmissió DSG o amb canvi manual. A finals d’any, se sumarà a la gamma el GTI Clubsport amb el seu motor 2.0 TSI de 300 CV.

tracking