SEGRE

Hyundai Tucson, tecnològic i amb disseny innovador

Amb versions d'hibridació lleugera de 48 volts, híbrids i híbrids endollables, ofereix la gamma més electrificada en SUV compactes.

Hyundai Tucson, tecnològic i amb disseny innovador

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un innovador disseny i tecnologia d’avantguarda s’alien en el nou Hyundai Tucson que arriba al mercat. A més, ofereix la gamma més electrificada de la seua classe, la qual cosa subratlla el compromís de la marca amb la conducció neta, alhora que conserva el seu caràcter SUV.

Exteriorment, va més enllà de la típica evolució del model anterior. Presenta una carrosseria més gran i ampla, en la qual es combinen angles marcats i proporcions dinàmiques amb superfícies generoses. Inspirat en el prototip Vision T de Hyundai, el seu disseny s’ha concebut mitjançant algoritmes geomètrics produïts per tecnologia digital. Això es pot apreciar, per exemple, a la graella davantera, on els llums paramètrics ocults proporcionen un gran impacte. Els plafons angulars també destaquen com a element de disseny al lateral. A la part posterior, els amples grups òptics donen continuïtat a aquest esquema de disseny. De fet, és el primer Hyundai que fa servir eixugaparabrises posteriors ocults, amagats sota l’espòiler.

Accedir a l’interior suposa entrar en un espai sofisticat en què sobresurten els materials prèmium i els tons neutres. La integració de tecnologies líders en el seu segment ofereix als clients del Tucson una experiència digital avançada. La nova pantalla ocupa el centre del vehicle. Gràcies al fet que les funcions es controlen de forma tàctil, el Tucson es converteix en el primer Hyundai amb una consola central amb pantalla tàctil completa. El recolzabraços està connectat amb el canvi electrònic per botó per a un ús intuïtiu. A més, els ocupants poden gaudir d’una agradable il·luminació ambiental, amb 64 colors i 10 nivells de brillantor per adaptar-se a cada estat d’ànim.

El nou Tucson s’ha desenvolupat per reduir les emissions sense comprometre el plaer de conducció. Per això, la marca ha combinat la seua eficient tecnologia híbrida de 48 volts amb el motor 1.6 T-GDI de 150 CV, que estarà disponible amb la transmissió manual de sis velocitats (6IMTI) i una de doble embragatge de set relacions (7DCT). Una altra opció es basa en el bloc 1.6 T-GDI de 180 CV, que s’oferirà amb transmissió iMT de sis velocitats amb tracció davantera i amb la caixa de canvis 7DCT i tracció a les quatre rodes. Quan no s’associa al sistema híbrid lleuger de 48 volts, el motor de gasolina 1.6 T-GDI està disponible amb 150 CV, una transmissió de 6 velocitats i tracció davantera. També estarà disponible per als clients una versió híbrida endollable del Tucson amb un propulsor d’1.6 litres i 265 CV. Es preveu llançar l’any que ve.

Al complet. Gràcies al fet que ofereix la gamma més electrificada en SUV compactes, el Tucson completa el procés d’electrificació de la gamma de totterrenys al continent europeu. Altres SUV electrificats de la marca són les versions del Kona, Nexo i Santa Fe.

Cotxe connectat.Ofereix l’última versió dels serveis Bluelink, que inclouen rutes connectades, navegació d’última milla i una nova funció de perfil d’usuari. Mitjançant l’app es pot localitzar el cotxe, bloquejar-lo i desbloquejar-lo de forma remota.

tracking