SEGRE

Toyota renova el C-HR amb més sistemes d'ajuda al conduir

Arriba als concessionaris espanyols incorporant l'avisador de canvi involuntari de carril.

Toyota renova el C-HR amb més sistemes d'ajuda al conduir

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toyota ha renovat el C-HR híbrid, que ja està disponible als concessionaris espanyols amb nous sistemes de seguretat i ajuda a la conducció, com l’avisador de canvi involuntari de carril amb assistent actiu i el sistema de manteniment de la trajectòria.

A punt de complir quatre anys com un dels models de referència de Toyota a Europa, la firma presenta el nou C-HR, que arriba amb diverses novetats en seguretat, connectivitat i equipament.

Per això, el nou C-HR inclou el nou avisador de canvi involuntari de carril amb assistent actiu i sistema de manteniment de la trajectòria, que funciona de forma complementària al control de creuer adaptatiu. Actua sobre el control de la direcció i manté automàticament el vehicle al seu carril.

A més, augmenta o redueix la velocitat segons ho faci el cotxe precedent per mantenir la distància de seguretat. El sistema també reconeix la senyalització horitzontal estàndard blanca i groga de la via, així com els marges de la calçada, de manera que l’assistència a la direcció està disponible la major part del temps, tant en rectes com en revolts.

Altres novetats són la inclusió com a equipament de sèrie en tota la gamma de ràdio digital DAB i el sistema d’avís acústic AVAS, per alertar els vianants de la presència del vehicle quan circula en mode elèctric a baixa velocitat. El nou C-HR Electric Hybrid està disponible a Espanya a partir dels 25.800 euros, amb un motor de 122 CV.

tracking