SEGRE

Fiat renova el Tipo en disseny i tecnologia

La gamma gira entorn de dos opcions: Life, amb tres nivells d'equipament, i Cross, amb dos nivells.

Fiat renova el Tipo en disseny i tecnologia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Fiat Tipo s’ha renovat, amb un restyling complet de la gamma: nou disseny més fascinant, més juvenil i més dinàmic, la més alta tecnologia que existeix i nous motors amb més prestacions i respectuosos amb el medi ambient.

La gamma també s’ha ampliat amb una nova variant: el nou Tipo Cross. Gira entorn de dos opcions: Life i els seus tres nivells d’equipament (Tipo, City Life i Life), disponibles en tres variants de carrosseria (4 portes, 5 portes i Station Wagon); i Cross, amb dos nivells d’acabat (City Cross i Cros) i la variant crossover amb carrosseria de 5 portes.

El versàtil Panda Cross ha estat la clau estratègica de l’èxit d’aquest model a Europa. L’aspecte crossover ha atansat a Panda un nou client objectiu més jove. La mateixa estratègia també s’ha adoptat en el Tipo, amb l’ampliació de la seua família.

El nou Tipo s’ha renovat per complet i ara sembla més modern, dinàmic i elegant. D’altra banda, és també el primer Fiat a adoptar el nou logotip, després del recentment presentat Nuevo 500.

tracking