SEGRE

Volkswagen presenta l'ID.4, el primer SUV de la família ID

Amb dos nivells de bateria (52 i 77 kWh), ofereix una autonomia de fins a 522 quilòmetres.

Volkswagen presenta l'ID.4, el primer SUV de la família ID

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Volkswagen ha presentat per primera vegada a Espanya l’ID.4, el nou SUV 100% elèctric de la família ID. Després de l’excel·lent acollida de l’ID.3, el nou ID.4 arriba per reforçar l’estratègia d’electromobilitat de Volkswagen: el primer fabricant del món a comprometre’s amb els objectius firmats en els Acords de París i ser una companyia neutral en emissions de CO2 l’any 2050.

Des de finals del 2020 és possible reservar les dos edicions especials de llançament del SUV elèctric: l’ID.4 1st i l’acabat superior ID.4 1st Max. Les dos versions reben la bateria de 77 kWh, que els permet assolir una autonomia de fins a 522 km en cicle WLTP, amb un motor de 204 CVde potència. D’aquesta manera, és capaç d’assolir els 160 km/h i accelerar de 0 a 100 km/h en 8,5 segons.

Ara, l’oferta de l’ID.4 s’amplia amb unes altres 7 versions preconfigurades. Aquestes venen associades a dos tipus de bateria. En la de 52 kWh, ofereix una autonomia de fins a 340 km (WLTP), i irromp amb tres acabats: Pure Perfomance, City i Style.

Per la seua part, la bateria de 77 kWh, amb una autonomia de fins a 522 km, equipa els acabats Pro Perfomance, Life, Business i Max.

Les primeres unitats començaran a arribar als clients a mitjans del proper març. Posteriorment, arribarà una versió d’accés a la gamma (Pure), associat a la bateria de 52 kWh amb una potència de 148 CV. Al llarg d’aquest any, també es llançarà la variant GTX amb la bateria de 77 kWh.

tracking