SEGRE
Incorpora el conjunt propulsor híbrid de dos motors.

Honda HR-V e:HEV, híbrid avançat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou HR-V e:HEV compta amb la tecnologia del conjunt propulsor híbrid avançat de dos motors d’Honda, que ofereix una gran eficiència i capacitat de resposta. Amb les seues línies de caràcter futurista i les superfícies llises, el SUV compacte encarna la filosofia de disseny modern, senzill i minimalista d’Honda. A l’augmentar la mida de les llantes a 18 polzades i reduir el sortint davanter, es reforça encara més la seua robusta presència d’estil SUV.

La sensació de connexió amb l’exterior comença per l’excel·lent visibilitat, fruit de millores com una posició del conductor 10 mm més alta que en el model anterior. A més, els seients davanters inclouen suports esmorteïts que contribueixen a evitar la fatiga en els desplaçaments llargs. La configuració de la plataforma permet mantenir l’excel·lent versatilitat de la distribució dels seients posteriors, completament abatibles si es necessita més espai per transportar la càrrega.

D’altra banda, l’Honda Sensing s’ha actualitzat, incloent una nova càmera davantera i un processament d’imatges d’alta velocidad.

Aquest nou model d’Honda incorpora dos motors elèctrics compactes connectats a un motor de gasolina i-VTEC de 1.5 litres, amb potència de 131 cavalls.

tracking