SEGRE

Renault Arkana supera la xifra de 1.000 comandes en un mes

El seu caràcter de SUV cupè, que el fa mereixedor de l'etiqueta Eco, ha calat entre els usuaris.

Renault Arkana supera la xifra de 1.000 comandes en un mes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Renault Arkana, l’innovador SUV cupè que s’acaba de de comercialitzar a Espanya, ha superat la xifra de 1.000 comandes de clients en el temps rècord d’un mes, la qual cosa ha servit per situar-se al top 3 de la seua categoria a Espanya.

El seu caràcter de SUV cupè, molt espaiós i híbrid, que el fa mereixedor de l’etiqueta ECO impartida per la Direcció General de Trànsit, i la gran versatilitat d’ús que ofereix, han calat en els usuaris.

Una de les virtuts més apreciades del nou Arkana és la capacitat per combinar una línia esportiva molt atractiva amb les característiques específiques dels SUV: robustesa, versatilitat d’ús i una gran habitabilitat interior, tant per als passatgers, en especial els de la segona fila de seients, com del maleter, que és particularment ergonòmic gràcies al seu disseny quadrangular i un llindar de càrrega pla.

Els clients espanyols, a més, s’estan decantant per les versions més vistoses del model, la ZEN (54% de les comandes) i l’RS Line, que es caracteritza per un marcat disseny esportiu, que ocupa més d’un terç de les comandes.

Per la seua part, el gerent del concessionari Autansa 3000, que cobreix la zona de la província de Lleida, ha declarat: “L’arribada de Renault Arkana ha atret molta gent a les nostres instal·lacions. El seu disseny, l’espai interior, la connectivitat i tots els ajuts a la conducció fan que aquest vehicle es converteixi en un referent. Us animem que us atanseu al nostre concessionari a conèixer-lo.”

tracking