SEGRE

Nou Seat Arona, referència per tecnologia i seguretat

Exhibeix un aspecte més robust.

Nou Seat Arona, referència per tecnologia i seguretat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Seat Arona renova la seua imatge, amb aspecte molt més robust i off-road, principalment en el nou acabat Xperience (que substitueix l’Xcellence), millora la seua qualitat amb nous materials com el volant multifunció de cuir Nappa i un tablier de tacte tou, incorpora la tecnologia d’il·luminació cent per cent led a tota la gamma i noves tecnologies que milloren la seguretat i la connectivitat del SUV urbà espanyol.

Així mateix, els paquets d’equipament Plus incorporen ara més tecnologia i redueixen el cost respecte a l’anterior Arona.

Val a destacar un interior a l’avantguarda amb pantalles flotants d’infoentreteniment més grans –de 21 cm (8,25”) i 23,4 cm (9,2”)–, reconeixement de veu per ordres naturals que s’activa amb la frase “Hola, hola”, i airejadors il·luminats en els paquets d’acabat Xperience Plus i FR Plus, una total connectivitat gràcies al sistema Seat Connect de sèrie en tota l’oferta d’acabats i, des de l’Xperience, s’inclou el Full Link ara sense fil amb Apple Car Play i Android Auto.

Pel que fa a la seua oferta mecànica, el nou Arona estarà disponible amb quatre motors, tres TSI de gasolina de 95 CV, 110 CV i 150 CV i el TGI de gas natural comprimit (GNC) de 90 cavalls i amb etiqueta mediambiental eco.

Així mateix, es combinen amb caixes de canvis manuals de cinc o sis velocitats o automàtica de doble embragatge DSG de set relacions, segons la versió.

tracking