SEGRE

Citroën My Ami Cargo, amb esperit pràctic

Respon als nous reptes de la mobilitat a què s'han d'enfrontar repartidors i comerciants.

Citroën My Ami Cargo, amb esperit pràctic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les necessitats de professionals i empreses són una gran prioritat per a Citroën, que desenvolupa contínuament solucions com My Ami Cargo, un nou vehicle de repartiment 100% elèctric que incorpora tots els avantatges del Citroën Ami amb un volum útil total de 400 litres i una càrrega útil de 140 quilograms, gràcies a un espai optimitzat i modular al lloc que habitualment ocuparia el seient del passatger.

Ja està disponible a Espanya a través de la fórmula de finançament Citroën Alternativa. A més d’estar disponible en una selecció de distribuïdors Citroën (concessionaris, serveis oficials i punts Eurorepar Car Service), es pot adquirir online a través del web https://store.citroen.es/ami.

Aquesta nova oferta electrificada és una resposta pràctica als nous reptes de la mobilitat a què s’han d’enfrontar, entre d’altres, les empreses de serveis de proximitat, repartidors, els comerciants, autònoms, els professionals liberals, entitats o administracions. Respon a les seues necessitats de desplaçament urbà amb una solució zero emissions.

tracking