SEGRE

Gamma electrificada de Hyundai, màxima diversió amb 0 emissions

Per gaudir de l'asfalt de forma sostenible, Hyundai ofereix cinc tecnologies electrificades (48 V, híbrid, híbrid endollable, elèctric i de pila d'hidrogen).

Gamma electrificada de Hyundai, màxima diversió amb 0 emissions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per gaudir de l’asfalt de forma sostenible, Hyundai ofereix la gamma més completa del mercat amb les cinc tecnologies electrificades (48 V, híbrid, híbrid endollable, elèctric i de pila d’hidrogen), a les quals s’han incorporat el nou Hyundai Kona elèctric i el renovat Santa Fe amb les versions electrificades.

En el Kona elèctric, el disseny SUV esportiu i una gran autonomia li permeten posar rumb a les destinacions més intrèpides gràcies a les seues prestacions, tecnologia, seguretat i potència. Capaç d’accelerar de 0 a 100 km/h en tan sols 7,9 segons, disposa de dos motoritzacions diferents: la versió amb bateria de 39,2 kWh i fins a 305 km d’autonomia o el model amb 64 kWh i fins a 484 km d’autonomia amb una sola càrrega.

Per la seua part, el Santa Fe celebra els vint anys amb un paquet de millores que reinventen la mobilitat dins del segment SUV D. Presenta un disseny audaç i estètica atractiva i incorpora per primera vegada les motoritzacions híbrida i híbrida endollable. Un interior espaiós i sense sorolls farà del viatge un avançament del relax i la tranquil·litat.

tracking