SEGRE

Volkswagen Polo, el petit fa un salt en tecnologia

Motors més eficients i una completa oferta d'equipaments, amb Digital Cockpit de 8 polzades i We Connect Plus, són les seues credencials.

Volkswagen Polo, el petit fa un salt en tecnologia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al llarg de la seua història, el Volkswagen Polo ha aconseguit combinar en un cotxe petit elegància, disseny atemporal i un preu assequible. La nova versió d’aquest utilitari compacte manté aquest esperit, si bé fa un important salt qualitatiu tant en disseny com en tecnologia i equipaments.

Llueix un frontal actualitzat, en el qual sobresurten nous para-xocs i fars davanters amb tecnologia led de sèrie. El para-xocs i els fars posteriors també s’estrenen. Cridaners són els pilots posteriors dividits, proveïts amb tecnologia led i que s’estenen fins a la porta posterior.

L’interior del vehicle és funcional i elegant i garanteix el confort dels ocupants. A partir de l’acabat Life, els seients davanters Comfort venen de sèrie i el volant multifunció i pom de canvi de marxes estan revestits de cuir.

El Polo surt a conquerir la carretera amb tres motoritzacions, totes de gasolina. El propulsor d’entrada és un 1.0 TSI de 95 CV, que substitueix el 80 CV del model anterior.

Es combina amb una transmissió manual de cinc velocitats o DSG de set velocitats. Puja un esglaó el 1.0 TSi de 110 CV i canvi DSG, disponible per als acabats Life i R-Life.

Finalment, el límit de gamma és un 2.0 TSI de 207 CV i DSG, que es muntarà en la versió GTI i que els clients podran configurar després de l’estiu.

Tecnològicament, el Polo se situa un esglaó clarament per sobre del seu predecessor. Els instruments es tornen més digitals i els ocupants sempre estan connectats. De sèrie, el Polo compta amb Digital Cockpit, App Connect, We Connect Plus amb trucada d’emergència o retrovisors elèctrics calefactats.

El salt qualitatiu també s’aprecia en sistemes d’assistència i seguretat. De sèrie equipa el sistema de monitoratge d’àrea Front Assist i el sistema de manteniment de carril Lane Assist.

Seguretat. Millora gràcies als paquets d’assistents de conducció IQ, Drive, que engloben assistents opcionals com el Travel Assist, el control de creuer adaptatiu (ACC) i el Park Pilot, oferts de sèrie en l’acabat R-Line.

tracking