SEGRE

Mercedes Classe C All Terrain, per a qualsevol terreny

Compta amb més altura lliure sobre el terra i tracció integral 4MATIC de sèrie.

Mercedes Classe C All Terrain, per a qualsevol terreny

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Qui consideri que un Mercedes-Benz Estate convencional no és prou apte per conduir fora de l’asfalt i no vol un SUV per la seua gran altura, té ara una opció idònia a la Clase C All-Terrain. Després de la introducció amb èxit del concepte All-Terrain a la Classe E a la primavera del 2017, es presenta ara a la Classe C un nou prodigi de versatilitat.

L’augment en 40 mil·límetres de l’altura lliure sobre el terra en comparació amb la versió convencional de la Classe C Estate, la tracció integral 4Matic de sèrie i dos programes off road, així com rodes de més mida, permeten a la Classe C All-Terrain moure’s amb solvència sobre terrenys lleugerament accidentats, com pistes forestals o agràries sense asfaltar.

Entre els elements de disseny es compten la calandra del radiador de disseny autònom, els para-xocs especials, la protecció estètica dels baixos de davant i darrere i els eixamplaments dels passa-rodes en color gris fosc mat. Alhora, el model crossover ostenta molts elements destacats de la nova Classe C, introduïda recentment.

Entre aquests es troben els motors de quatre cilindres, el sistema d’infoentreteniment de maneig intuïtiu amb capacitat d’aprenentatge MBUX i la generació més recent dels sistemes d’assistència a la conducció. Digital Light inclou llums especials per a totterreny.

La Classe C All-Terrain celebrarà la seua estrena mundial el mes de setembre al saló de Munic.

tracking