SEGRE

Cupra aspira a convertir-se en una marca 100% elèctrica el 2030

El seu nou prototip, el Cupra UrbanRebel Concept, va fer la seua primera aparició pública en l'esdeveniment de preobertura del nou City Garage de Munic.

Cupra aspira a convertir-se en una marca 100% elèctrica el 2030

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cupra va aterrar a Munic presentant la visió de futur elèctric de la marca. El seu nou prototip, el Cupra UrbanRebel Concept, va fer la seua primera aparició pública en l’esdeveniment de preobertura del nou City Garage de Munic, durant el Saló Internacional de l’Automòbil. En l’esdeveniment, el conseller delegat de Cupra Wayne Griffiths va remarcar com Cupra continua superant creixent les expectatives inicials. Des del seu llançament fa tres anys ha venut més de 100.000 cotxes. “Llançarem el vehicle elèctric urbà sota la marca Cupra, ja que serà la marca enfocada inicialment en l’electrificació, mentre que Seat s’enfocarà en la hibridació i motors de combustió interna d’alta eficiència”, va assenyalar Griffiths.

El nou prototip influirà en la versió de carrer del cotxe elèctric urbà i serà el nou referent per a la companyia en termes d’electrificació i tecnologia.

Seat S.A. exerceix un paper clau en el desenvolupament del projecte elèctric urbà. L’objectiu és produir més de 500.000 vehicles elèctrics a l’any a Espanya per a diferents marques del Grup Volkswagen a partir del 2025.

tracking