SEGRE
Compacte i habitable, assoleix una autonomia de fins a 470 quilòmetres.

Renault Mégane E- Tech, l'elèctric pur

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renault ha revelat les línies del nou Mégane E-TECH elèctric, concebut com una icona del nou món de 0 emissions. Igual que un smartphone, el model s’integra a l’ecosistema digital de l’usuari.

És un vehicle d’alta tecnologia que sempre està disposat a ajudar, amb el seu innovador sistema de visualització OpenR i el seu nou sistema multimèdia OpenR Link, desenvolupat amb Google i basat en el sistema operatiu Android Automotive.

El perfil de cada usuari pot vincular-se al seu compte personal de Google per obtenir una experiència encara més gratificant.

Sota el capó hi haurà dos versions disponibles, una de 130 CV i una altra de 280 CV, que li permet passar de 0 a 100 km/h en 7,4 segons. Igual que el seu grup motopropulsor, el nou Mégane E-TECH elèctric es beneficia d’una bateria totalment nova, l’autonomia de la qual assoleix fins als 470 quilòmetres. I és compatible amb totes les infraestructures de recàrrega que subministren un corrent altern. A més, disposa de tots els ajuts a la conducció desenvolupats per la marca.

tracking