SEGRE

L'Opel Astra entra en l'era de l'electrificació

Dotat d'un disseny audaç en el qual destaca el nou frontal Opel Vizor, a partir d'aquest mes ja es pot demanar el model amb carrosseria de 5 portes.

L'Opel Astra entra en l'era de l'electrificació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb 30 anys de singladura, l’Opel Astra emprèn una nova etapa sota el signe de l’electrificació. Per primera vegada, estarà disponible com a híbrid endollable amb dos nivells de potència. I un any després del seu llançament (previst per a inicis d’any) arribarà la versió 100% elèctrica. Coexistirà amb les versions gasolina i dièsel d’elevada eficiència, associades a transmissions manuals de 6 velocitats i automàtiques de 8 velocitats. D’aquesta manera, la nova gamma contempla totes les opcions mecàniques, amb potències que abracen des dels 110 fins als 225 CV.

El nou Astra estripa les cartes en matèria de disseny per a la marca. Més dinàmic que mai, amb superfícies clares i depurades, no llueix el nou frontal de la marca, l’Opel Vizar. Igual que el seu predecessor del 2015, adopta solucions de categoria superior, com la il·luminació completament adaptativa Intelli-Lux Led Pixel. Amb 4.374 mil·límetres de longitud, és només 4 mm més llarg que el seu antecessor, alhora que incrementa la batalla en 13 mm. Això es tradueix en un espai més generós, fins i tot perceptible en un maleter que arriba als 1.250 litres amb els seients posteriors abatuts.

A l’interior es produeix un salt en el temps. Amb el lloc de conducció totalment digitalitzat Purel Panel els instruments analògics són història. Al seu lloc, la nova interfície home-màquina, amb gràfics moderns, ofereix una experiència més intuïtiva. Els passatgers també poden interactuar a través de les seues extraamples pantalles tàctils, com si es tractés d’un smartphone.

El confort que proporcionen els seients d’aquest compacte és habitual en els Opel. Els seients davanters compten amb certificació AGR i gràcies a la seua excel·lent ergonomia són summament còmodes. Per la seua part, el conductor compta amb el suport dels sistemes d’assistència a la conducció més moderns, que inclouen des del head up display, projectat al parabrisa, fins al sistema semiautònom d’assistència Intelli-Drive 2.0 i la càmera IntelliVision de 360 graus.

Ara s’inicien les comandes del nou Astra, que preveu arribar al mercat a començaments del 2022. Inicialment arribarà una esportiva carrosseria de cinc portes d’aire cupè.

Assistència a la conducció. Incorpora sistemes com la càmera multifunció al parabrisa, quatre càmeres al voltant del cotxe o sensors d’ultrasons en frontal i saga. I pel que fa a les versions amb canvi automàtic, l’Stop & Go.

Infoentreteniment.Equipa la nova generació de sistemes multimèdia amb serveis connectats que poden activar-se a través del control per veu amb llenguatge natural o bé de forma tàctil. D’altra banda, té càrrega sense fil amb smartphones compatibles.

tracking