SEGRE

Hyundai Tucson, màxima seguretat per a les famílies a la carretera

El nou Hyundai Tucson compta amb l'equipament de seguretat més complet de la seua classe, amb funcions avançades que ofereixen més protecció a la carretera.

Hyundai Tucson, màxima seguretat per a les famílies a la carretera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Hyundai Tucson compta amb l’equipament de seguretat més complet de la seua classe, amb funcions avançades que ofereixen més protecció a la carretera. L’equipament de seguretat activa i d’assistència a la conducció ha estat actualitzat per incloure l’assistent de conducció a la carretera (HDA) 1.5, el monitor de visió de l’angle mort (BVM) i l’assistent anticol·lisió en l’angle mort (BCA), entre altres tecnologies.

Incorpora un millorat sistema compost per set airbags, que n’inclou un de central davanter nou. Aquest coixí de seguretat evita que els passatgers de les places davanteres xoquin entre si en cas de col·lisió, la qual cosa minimitza el risc de lesions greus.

Si es produeix un impacte frontal o lateral que faci desplegar automàticament els airbags, el sistema de frenada multicol·lisió actua automàticament sobre els frens d’emergència.

Gràcies a la incorporació de Hyundai SmartSense, el Tucson ofereix tranquil·litat. Equipat amb sensors, càmeres i radars per detectar obstacles i evitar col·lisions, els ocupants estan en bones mans.

tracking