SEGRE
Fabricat a Navarra, arriba al mercat espanyol amb tres motors, de 95, 110 i 150 CV, amb canvi manual de 5 velocitats o DSG de 7.

Volkswagen Taigo, el primer SUV cupè

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer SUV cupè de Volkswagen, el Taigo, desembarca al mercat espanyol. Hereu de l’essència de models com el T-Roc i T-Cross, reuneix la versatilitat d’un SUV i el disseny esportiu.

La marca confia que atregui nous clients gràcies a la seua moderna carrosseria o un interior completament digitalitzat que incorpora l’últim en assistents de conducció i connectivitat. D’altra banda, la posició elevada dels seients i la capacitat del maleter, xifrada en 450 litres, contribueixen a dotar-lo d’una gran funcionalitat per al dia a dia.

Ampliació de la gamma

Exteriorment, destaca el característic frontal, dominat per una àmplia graella, llums antiboira i fars led de sèrie. La part posterior del model de cinc places s’inclina cap endarrere, com un cupè, sense restringir l’espai per al cap. D’aquesta manera, Volkswagen amplia la gamma de models compactes Polo i T-Cross, construïts sobre la plataforma MQB, amb una tercera variant de xassís, fins ara reservada als models de gamma alta.

A l’interior, sobresurt un volant multifunció i moderns elements de control de sèrie. Els sistemes d’infoentreteniment es basen en la tercera generació de la MIB3, que inclou una unitat de control online.

No només llueix un innovador disseny, sinó que compta amb un destacat nivell d’equipament de sèrie. Des de l’acabat Life, disposa de Front Assist, que inclou una funció de frenada d’emergència o l’assistent de manteniment de carril Lane Assist.

En el seu llançament al mercat espanyol, ofereix una selecció de tres motors diferents, dos de disponibles en l’acabat Life: un 1.0 TSI de 95 CV associat a un canvi manual de 5 velocitats i un altre TSI de 110 CV amb caixa de canvis DSG de set velocitats. Pel que fa a l’acabat R-Line amb propulsors TSI de 110 CV o 1.5 de 150 CV, aquests venen amb canvi DSG de set velocitats.

Equipaments. En l’acabat R-Line afegeix elements de segments superiors com l’accés sense clau Keyless Acces, els fars led Matrix o llantes d’aliatge de disset polzades. A més, pot personalitzar-se amb un acabat bicolor negre.

Assistència al conductor. Tots els Taigo incorporen de sèrie sistemes com el de vigilància de l’entorn Front Assist i Lane Assist. El Drive Travel Assist està disponible com a opció i permet una conducció semiautomàtica fins a un màxim de 210 km/h.

tracking